Instagram test desktopposting

Instagram test de mogelijkheid om berichten te maken met een webbrowser op een desktopcomputer. De functie werd opgemerkt door social media-consultant Matt Navarra, die er een aantal heeft gekocht schoten Toon baan.

Facebook bevestigde de test in een verklaring Bloomberg. “We weten dat veel mensen Instagram openen vanaf hun computer”, zegt Kristen Bay, een woordvoerster van het bedrijf. “Om deze ervaring te verbeteren, testen we nu de mogelijkheid om een ​​feedpost op Instagram te maken met behulp van hun desktopbrowser.”

Navarra-screenshots laten zien dat u beeldverhoudingen kunt specificeren, ingebouwde filters kunt toepassen en basisbewerkingsparameters kunt gebruiken in de browser. De functie is nog niet voor iedereen zichtbaar, maar wordt in de rechterbovenhoek van het scherm gemarkeerd met een bericht dat zegt: “Je kunt nu rechtstreeks vanaf je computer berichten maken en delen”, wat suggereert dat Instagram serieus bezig is met een bredere uitrol.

Instagram is in het verleden traag geweest met het implementeren van functies in zijn web-app, met name op desktopcomputers. Alleen direct messaging is nu beschikbaar vorig jaar, Bijvoorbeeld. Maar professionals op het gebied van sociale media die Instagram gebruiken als onderdeel van hun dagelijkse workflow, moesten zich wenden tot tools van derden om berichten op hun desktopapparaten te maken, wat aantoont dat sommige use-cases niet noodzakelijkerwijs baat hebben bij een benadering die alleen mobiel is.

READ  Het einde van de 3DS markeert een keerpunt voor draagbare gaming
Written By
More from Lesley Curry

Random: Halo Instagram toont de geweldige fan-art van Mario X Master Chief

Het rek van Phil Spencer is de afgelopen week een beetje een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *