ga terug in de tijd met deze 20 wallpapers – One More Thing

Na een week vol Black Friday-deals, is het hoog tijd voor iets gratis. Op deze zondagochtend gaan we 21 jaar terug in de tijd. De tijd waarin macOS 9 een hele grote rol speelde.

Net als bij de meest recente versies van het besturingssysteem, kwam ook macOS 9 met een hoop wallpapers. Wallpapers die u momenteel gratis kunt downloaden, in een resolutie van 5K.

macOS 9-achtergronden in 5K

Soms zijn het de kleine dingen die ze in het leven halen. Dit maakt het mogelijk om je moderne Mac een sterk staaltje nostalgie te geven. Stephen Hackett begon te werken met de achtergronden van macOS 9 met behulp van machine learning. Het besturingssysteem verscheen op 23 oktober 1999. Het resultaat is indrukwekkend en laat zien wat er nu mogelijk is met machine learning. Het maakt niet uit of je een M1 Mac of een ouder model hebt, deze wallpapers zullen het zeker visueel doen.

Op zijn website 512Pixels legt Stephen Hackett uit hoe hij verder ging. Hij slaagde er bijvoorbeeld in om de originele achtergronden te bemachtigen, zodat hij vervolgens aan de slag kon:

“Ik heb het originele macOS 9-installatieprogramma gebruikt om de achtergronden te krijgen. Daarna gebruikte ik Pixelmator Pro’s ML Super Resolution-tool op mijn nieuwe M1 Macbook Air. “

Het resultaat mag er zeker zijn, want de 20 wallpapers van macOS 9 zijn omgetoverd tot ware kunstwerken in een 5K resolutie. Stephen Hackett is een liefhebber en stelt alle twintig wallpapers volledig gratis ter beschikking. Geïnteresseerd om ze op uw eigen Mac te downloaden en te installeren? Dan is deze link een bezoek meer dan waard!

READ  Dit zijn de Xbox Free Games with Gold voor mei 2021
UFO (Afbeelding: Stephen Hackett / Apple)

Meer achtergronden?

Wil je je Apple toestellen van een nieuwe achtergrond voorzien, dan staan ​​er zeker genoeg artikelen met wallpapers op onze website. Op onze website vindt u bijvoorbeeld:

Welk behang staat er altijd voor jou? Post ze hieronder in de comments en misschien maken we er binnenkort een coole collectie van!

More from Madison Garrett

Veel gestelde vragen over CoronaMelder beantwoord

Waar kan ik de app downloaden? De Coronamelder-app kan worden gedownload van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *