Galaxy A41 krijgt Android 12, Galaxy A70 nieuwe patch

De volgende Samsung-telefoon die de Android 12-update ontvangt, is de Galaxy A41. En de Galaxy A70 krijgt een update met de juni-patch.

Galaxy A41-update: Android 12 en One UI 4.1

Langzaam maar zeker komt de grote upgrade naar Android 12 ook op de wat oudere middenklasse telefoons van Samsung binnen. Vorige week was de Galaxy A31 al aan de beurt en vandaag blijven we de Galaxy A41 gebruiken.

De Galaxy A41 verscheen in 2020 en was de laatste middenklasse telefoon van Samsung. En nu kun je de update downloaden van ongeveer 2,2 GB die het apparaat Android 12 brengt. Hiermee komt de versie 4.1 van Samsung’s One UI-interface. Helaas is de beveiligingspatch niet echt nieuw – je krijgt hem in april.

Met One UI 4.1 komen een aantal coole en gloednieuwe functies, zoals kleurenpalet en nieuwe opties voor AOD. De interface toont een groene indicator wanneer de camera en/of microfoon actief is, de camera-interface is verbeterd en je kunt je eigen emoji configureren. de nieuwe slimme widget Helaas komt het niet tot de A41, zo blijkt.

We hebben de volledige wijzigingslijst hier toegevoegd:

Installaties

Om de upgrade naadloos te laten verlopen, bekijk je onze tips om je voor te bereiden op en Android 12 te installeren op je Galaxy-apparaat.

Je kunt de nieuwe firmware nu over-the-air downloaden op alle Galaxy A41-modellen die in Nederland en België worden verkocht. Het maakt niet uit of je zonder merk of gebrandmerkt apparaat. Als u nog geen automatische melding heeft ontvangen, kunt u de beschikbaarheid ook handmatig controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

READ  ExpressVPN Black Friday & Cyber ​​Monday Deals in 2021

Galaxy A70 juni 2022 update

Dan is er nog de Galaxy A70 uit 2019. Android 12 wordt niet meegegeven aan deze telefoon, maar krijgt toch af en toe een beveiligingsupdate. De vorige patch die de A70 kreeg was in maart. Met de A705FNXXU5DVE3-firmwareversie arriveert nu de juni-patch.

De update is nu direct beschikbaar in het Nederlands zonder merk hardware, en zo gebrandmerkt Vodafone A70. Heb je een Belgisch model? Dan moet je geduld hebben.

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *