Tony Hawk zegt dat Pro Skater 3 + 4 Remake is vermoord door Activision

Tony Hawk Pro Skater 4

afbeelding: Tony Hawk Pro Skater 4

Van 1991 tot 2021 was Vicarious Visions de naam van de studio die heel veel geweldige gelicentieerde games maakte, maar Wie heeft ook bijgedragen aan de geliefde Tony Hawk Pro Skater serie. Toen kwam Activision tussenbeide en bracht enkele wijzigingen aan.

In januari 2021, na Alleen maar Een nieuwe editie uitgebracht van Tony Hawk Pro Skater 1 + 2, Activision heeft aangekondigd dat ontwikkelaars Samengevoegd in Blizzardzullen De naam is ook veranderdwaardoor de studio zoals we die kenden effectief werd geëlimineerd.

Ik zei toen: “Dat is walgelijk!”maar het is zo erg meer Nu vanwege claims – van iemand die weet – dat de ontwikkelaars van plan waren om de nieuwe behandeling te herhalen met Tony Hawk Pro Skater 3 + 4.

Op een recente stream van Neversoft en een plaatsvervangende veteraan andyTHPS Tony Hawk zelf was daar voor een interview, gaf het toe, tot een moment THPS 1 + 2 release, was het “plan” om door te gaan en een geremasterd pakket uit te halen van THPS 3 + 4.

Ik bedoel, dat was het plan, weet je, tot de releasedatum [THPS1+2] We gingen 3+4, en toen haalde Vicarious een beetje in, en ze waren op zoek naar andere ontwikkelaars, en dan is het voorbij.

We hebben geen idee wat dat plan was. Kan THPS 3 + 4 Het was niet meer dan een plek op het whiteboard, iets waar het team mee wilde beginnen, maar nooit de kans kreeg (hoewel we contact hebben opgenomen met Activision om te zien of ze meer informatie kunnen geven). We hebben dus ook geen idee hoe moeilijk Activision kan zijn om “andere ontwikkelaars” te vinden (geen van hen lijkt zo “betrouwbaar” als Vicarious, zelfs niet als we worden gevraagd om ideeën aan te dragen Tony Hawk project), of wie die andere studio’s sindsdien zijn geweest? Iedereen in het bedrijf maakt ofwel Plicht of Blizzard-spellen. Wat de feiten ook mogen zijn, zoals ik hierboven al zei, dit is ellendig!

Je kunt het gesprek hieronder om 2:26:25 bekijken:

READ  Apex Legends Mobile-releasedatum, nieuwe trailer, nieuwe Legends-grap
Written By
More from Aubrey Mason
Met New World en Final Fantasy XIV is de MMO terug, of we het nu leuk vinden of niet
Mensen hebben gesproken en ze willen meer MMORPG’s. Amazon-spellen New World van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *