Galaxy Buds 2 lekt officiële look [Gallery]

Het is al een tijdje bekend dat de volgende generatie betaalbare draadloze oordopjes van Samsung beschikbaar is, en een nieuw lek heeft ons onze eerste echt goede blik op de Galaxy Buds 2 gegeven.

91 mobiele telefoons Er zijn beelden verkregen die eruitzien als officiële Samsung-renders van de Galaxy Buds 2. Zoals bekend is uit een recente regelgevende vermelding, worden de oordopjes geleverd in een gewone Samsung vierkante behuizing met afgeronde cirkels. Ondertussen hebben de oortelefoons een in-ear ontwerp met een siliconen tip die lijkt op de Galaxy Buds Pro en anders is dan de Galaxy Buds en Buds+.

De verkregen afbeeldingen tonen het ontwerp ook in vier verschillende kleuren – wit, zwart, paars en groen. Dit waren de kleuren Eerder genoemd.

Het ironische aan het kleurenschema is dat de Galaxy Buds 2 van Samsung dezelfde algemene esthetiek hebben als de nieuwe Pixel Buds A-serie van Google. Deze knoppen van $ 99 zijn er in wit en groen, net als Samsung, en de behuizing is wit in alle kleuren van zijn uiterlijk, alleen de kleuren aan de binnenkant en op het oorstuk zelf zijn afhankelijk. Misschien was dit gewoon toeval.

De meeste andere details over de Galaxy Buds 2 zijn op dit moment onbekend, maar de oordopjes zullen naar verwachting minder kosten dan de Galaxy Buds Pro en naast de Galaxy Watch 4 of Galaxy Z Fold 3 / Flip 3 worden gelanceerd. de Galaxy Buds Pro Binnenkort deze week of, waarschijnlijker, debuut in augustus. Hoe dan ook, de zomerreeks van Samsung ziet er goed uit.

Meer over Samsung:


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
GTA Online Leak onthult de nieuwe generatie functie op PS5 en Xbox Series X.
Vorig jaar kondigde Rockstar Games aan GTA 5 En de GTA Online...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *