Xbox: Waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je met Gold speelt | Spellen | amusement

Microsoft maakt zijn plannen voor Games with Gold in juli 2021 tussen maandag en volgende week woensdag bekend.

De aankondiging omvat de vier games die volgende maand beschikbaar zijn om te downloaden en gratis te spelen op Xbox One en Xbox Series X.

Dit zal naar verwachting twee Xbox One-games en twee Xbox 360-games bevatten, met tot nu toe zeer weinig Xbox Series X-titels.

Dit kan worden gezien als een frustrerende situatie voor degenen die een Xbox Series X hebben in de hoop dat er nog een next-gen titel aan de lijst wordt toegevoegd.

Maar met meer next-gen geüpgraded gaming-goud dat naar verwachting de komende maanden en jaren zal worden aangekondigd, is er dit weekend iets dat de moeite waard is om te bekijken.

Spelers kunnen tot maandag om 07:59 uur GMT gratis drie games downloaden en spelen als ze een Gold Games- of Xbox Game Pass-abonnement hebben.

En hoewel veel van deze titels al een tijdje beschikbaar zijn, moeten spelers er rekening mee houden dat een van hen de Xbox Series X-upgrade bevat.

Warhammer: Vermintide 2 is eind vorig jaar verbeterd voor Xbox Series X en wordt geleverd met enkele opmerkelijke upgrades.

Afspelen van de volgende generatie zorgt voor een soepelere console-ervaring en biedt ondersteuning voor 4K-resolutie bij 60 frames per seconde.

De volledige lijst met games omvat Overwatch en Saints Row IV: Re-Elected, hoewel geen van beide officieel wordt vermeld als het aanbieden van Series X-upgrades op de website van Microsoft.

De onderstaande beschrijvingen zijn te vinden voor elk van de drie gratis te spelen games voor de volgende 24 uur:

READ  De nieuwe Call of Duty: Warzone-upgrade is bedoeld voor PS5- en Xbox Series X-spelers met 4K-tv's

Overwatch Origins. Editie

Daag je vijanden uit in de ultieme team-based shooter en claim nu tot 27 juni gratis je plek in de wereld van Overwatch. Kies je held uit een verscheidenheid aan soldaten, wetenschappers, avonturiers en eigenaardigheden.

Speel met vrienden op Xbox en andere platforms met de lancering van Cross-Play. Verzamel nu gratis en doe mee aan het beperkte in-game evenement, Ashe’s Deadlock Challenge, om explosieve beloningen te ontgrendelen. Blijf de belasting betalen en koop de Overwatch Legendary Edition nu tot en met 28 juni met 67% korting.

Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2 is een episch coöpspel voor 4 spelers dat zich afspeelt in het Warhammer Fantasy Battle-universum. Vecht met je vrienden door golven van hordes en vorder door het spel om nieuwe banen, missies en wapens te ontgrendelen.

Dit deel in de serie breidt first-person gevechten uit met 15 unieke beroepen, intense uitdagingen in het geheel nieuwe Heroic Actions-systeem en adembenemende nieuwe levels rond Helmgart.

Written By
More from Vanessa Hale
House United komt naar Xbox en PlayStation
| Perfect World Entertainment heeft de nieuwste uitbreiding uitgebracht voor: Star Trek...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *