Galaxy S20 krijgt nog een update, kijk wat er nieuw is

Samsung boekt vooruitgang in de richting van de uiteindelijke release van de langverwachte Eén gebruikersinterface 3.0 en Android 11-update voor de Galaxy S20-serie later dit jaar, maar het bedrijf werkt tegelijkertijd aan standaardupdates voor zijn vlaggenschipreeks voor 2020. Daartoe rolt Samsung een nieuwe update uit voor de Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra voor iedereen die nog gebruikmaakt van Android 10 en One UI 2.5. Deze update, met firmwareversie G98xxXXS5BTJ4, is momenteel beschikbaar in Duitsland en zal ongetwijfeld een bredere release krijgen voordat de week voorbij is.

Nieuwste Galaxy S20-update, alles over beveiligingsoplossingen

Wat heeft de update te bieden aan eigenaren van een Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra? Nou, niets anders dan beveiligingsoplossingen, wat ons niet zou moeten verbazen, aangezien Samsung waarschijnlijk wacht met het introduceren van nieuwe functies voor zijn vlaggenschepen voordat de One UI 3.0-update klaar is om uit te rollen. Welke kwetsbaarheden precies worden aangepakt door deze beveiligingsoplossingen is op dit moment een raadsel, aangezien Samsung de beveiligingspatch van november 2020 nog moet beschrijven, hoewel dat zo is. brengt de patch al naar een aantal van zijn apparaten.

Zoals gewoonlijk kan de nieuwste update via de ether worden gedownload door op de Download en installeer optie in de Instellingen »Software-update menu op de telefoon. De nieuwe firmware kan ook worden gedownload van onze firmware-archief voor degenen die niet graag wachten op de draadloze release en meteen de sprong naar de nieuwste software willen maken.

Written By
More from Lesley Curry

Hoe een oude Windows-laptop over te schakelen naar Linux

Door de federale overheid Digitaal analyseprogramma (DAP) tellen in oktober 2020, 3,2...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *