Microsoft ontslaat 1.900 Activision Blizzard- en Xbox-werknemers

Microsoft ontslaat 1.900 Activision Blizzard- en Xbox-werknemers

Het is iets meer dan drie maanden geleden dat de teams van Activision, Blizzard en King zich bij Microsoft voegden. Terwijl we 2024 ingaan, streven de leiders van Microsoft Gaming en Activision Blizzard ernaar een strategie en uitvoeringsplan op één lijn te brengen met een duurzame kostenstructuur die ons hele groeiende bedrijf zal ondersteunen. Samen stellen we prioriteiten, identificeren we overlapgebieden en zorgen we ervoor dat we allemaal op één lijn zitten met de beste groeimogelijkheden.

Als onderdeel van dit proces hebben we de pijnlijke beslissing genomen om de omvang van ons gamingpersoneel met ongeveer 1.900 van de 22.000 mensen in ons team te verkleinen. Het Games Leadership Team en ik doen er alles aan om dit proces zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. De mensen die rechtstreeks door deze bezuinigingen worden getroffen, hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van de teams van Activision Blizzard, ZeniMax en Xbox, en mogen trots zijn op alles wat ze hier hebben bereikt. We zijn dankbaar voor alle creativiteit, passie en toewijding die ze aan onze games, onze spelers en onze collega's geven. We zullen onze volledige steun bieden aan de getroffenen tijdens de transitieperiode, inclusief ontslagvergoedingen op basis van de lokale arbeidswetgeving. Degenen wier rol hierdoor wordt beïnvloed, zullen op de hoogte worden gesteld, en we vragen u uw vertrekkende collega's te behandelen met het respect en medeleven dat aansluit bij onze waarden.

Kijkend naar de toekomst zullen we blijven investeren in gebieden die ons bedrijf zullen laten groeien en onze strategie zullen ondersteunen om meer games naar meer spelers over de hele wereld te brengen. Hoewel dit een uitdagend moment is voor ons team, heb ik meer dan ooit vertrouwen in jouw vermogen om games, verhalen en werelden te creëren en te verbeteren die spelers samenbrengen.

READ  Google Pixel 5-apparaten beginnen een serieus probleem te vertonen

olifant

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *