Galaxy S21 eerste Samsung telefoon met januari update (in NL)

Vanmorgen trapte Samsung de januari-update voor de Galaxy S21-serie af. Apparaten ontvingen eerder de Android 12-upgrade en ontvangen nu alleen de nieuwste beveiligingspatch.

Galaxy S21 januari 2022 update

Sinds de lancering van de eerste Android 12-upgrade voor de Galaxy S21 hebben toestellen in de serie de ene update na de andere gekregen. Ten eerste is de beruchte Whatsapp-bug – groene lijnen in je video’s – maar voor de helft opgelost. Toen kwam de individuele december-patch, direct na Kerstmis gevolgd door een grotere bugfix-update.

Hopelijk keert Peace nu langzaam terug naar de tent, maar niet nadat er weer een update is gedownload en geïnstalleerd – de update met de januari-patch. Om precies te zijn, niet alleen deze nieuwste patch wordt geïnstalleerd. Firmwareversie G99 * BXXUBULF wordt geleverd in de vorm van een enorme download, ongeveer 500 MB. Onthoud de puntenwissellijst’De algemene stabiliteit van functies is verbeterdDeze update verbetert ook Android 12 en One UI 4, dus we gaan er voor het gemak vanuit.

De nieuwste update bevat ook verbeteringen in Phone Manager-beveiliging, Bluetooth-connectiviteit en Knox. Bovendien wordt het lek verzegeld in een systeem dat de lopende applicatie-activiteiten bijhoudt.

READ  Animal Crossing: De nieuwe update van New Horizons is het carnaval
More from Madison Garrett
Ja Morant is wegens een blessure uit de wedstrijd tegen de Miami Heat
Ja Morant, Memphis Grizzlies (Foto door Justin Ford / Getty Images) Alles...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *