HOE TE SPELEN, GRATIS DOWNLOAD EN MEER

De populaire Battle Royale-game Player Unknown’s Battleground – of PUBG zoals het beter bekend is – maakt eindelijk een grote sprong naar Gratis om te spelen volgende week.

Het is een beslissing die het team achter de game niet lichtvaardig heeft genomen, maar het is ook een game die al zo lang bestaat dat een groot aantal spelers het al op ten minste één platform bezit.

Voor degenen die dat niet doen, zou het een geweldige manier zijn om toegang te krijgen tot een van de makers van de Battle Royale-spelmodus. Ongetwijfeld zullen de servers weerbarstig zijn als de game eenmaal gratis is, maar wanneer zal dat precies zijn?

PUBG GRATIS TE SPELEN COUNTDOWN

PUBG wordt officieel free-to-play op woensdag 12 januari 2022. Er is geen specifieke tijd ingesteld, dus we gaan ervan uit dat het middernacht (UTC) is op de bovenstaande datum, want dat is het tijdstip waarop de pre-registratie eindigt . Als een specifieke tijd wordt verduidelijkt door het PUBG-team, werken we het aftellen hieronder bij.

PUBG GRATIS TE SPELEN COUNTDOWN

bezig met laden…

Is het waar om gratis te spelen?

zal PUBG Niet Het is gratis om te spelen, omdat sommige functies achter een Battlegrounds Plus-abonnement worden vergrendeld.

Spelers die al een exemplaar van PUBG hebben, worden automatisch Battlegrounds Plus-leden. Degenen die de game gratis downloaden, moeten hun account upgraden om toegang te krijgen tot klassementswedstrijden en om aangepaste wedstrijden te maken en eraan deel te nemen.

Je kunt wat beloningen verdienen door je interesse in deze gratis te spelen PUBG-lancering vooraf te registreren. Ga naar PUBG-site Aanmelden kan tot dinsdag 11 januari 23:59.

Je beloningen zijn in de game beschikbaar zodra je live gaat. Er liggen skins en wapens klaar om te winnen om ook deel te nemen aan het gratis te spelen lanceringsevenement!

READ  Hoe meerdere foto's met één klik downloaden?
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *