Gamasutra – Persberichten – Mobile Sports Game Boxing Star krijgt kerstupdate!


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource Games Press.]

Uitgever en ontwikkelaar van mobiele games FourThirtyThree Inc. (4:33) viert deze kerst door een kerstthema te introduceren in Boxing Star.

Het nieuwe thema bevat een kerstachtergrond, nieuwe kostuums en kerstman-gekostumeerde NPC’s (niet-speler-personages).

De nieuwe kerstkostuums zijn de kerstmanbaard, bril en kerstmanpak. Deze nieuwe kostuums zijn ook exclusief voor evenementen en zijn te vinden in de Costume Jingle Bag.

Naast de nieuwe kostuums is de ‘Christmas Event Mode’ geïntroduceerd, waarbij spelers AI (kunstmatige intelligentie) NPC’s moeten verslaan. Bij het verslaan van de NPC’s worden in-game items beloond.

Er zijn twaalf nieuwe MegaPunch-handschoenen toegevoegd aan het Gear Potential Power-systeem. Dit systeem kan de verborgen potentiële kracht van een uitrusting ontgrendelen, zoals aanvalskracht, aanvalsnelheid, herstel en meer.

Als klap op de vuurpijl introduceert Boxing Star het ‘Christmas Mission Event’ ter viering van de feestdagen. Tijdens het evenement kunnen gebruikers Mission Event-punten verdienen door missies te voltooien en de punten in te wisselen voor in-game beloningen.

Met zoveel dingen die gaande zijn in het spel en iedereen in de kerstsfeer raakt, is dit seizoen zeker een om niet te missen Boksen ster!

U vindt de details van de update op het Officiële Boxing Star Facebook-pagina.

# # #

Officiële Boxing Star Facebook-pagina
https://www.facebook.com/boxingstarglobal/

Over Boxing Star
Boksen ster is een mobiele sportgame met intense bokswedstrijden met intuïtieve en eenvoudige bediening. De game biedt een meeslepende Story Mode en Multiplayer League, waar spelers hun tegenstanders kunnen uitschakelen. Spelers kunnen hun vechtstijl ook personaliseren met verschillende vaardigheidscombinaties en uitrusting. Boksen ster overtrof 10 miljoen downloads in slechts 98 dagen, wat boekdelen spreekt over zijn immense wereldwijde populariteit.

READ  5 alternatieve mobiele games die je kunt proberen

Ongeveer FourThirtyThree Inc.
FourThirtyThree Inc. (4:33) is een platform dat mobiele games van wereldklasse publiceert. Het is het eerste bedrijf dat de Korean President’s Game Award voor mobiele titels wint Vertrekt naar cacao, en het is bekend dat het consequent uitstekende en innovatieve spellen introduceert. Boksen ster, Monster Super League, en DC Unchained zijn de grootste hits van FourThirtyThree.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.433.co.kr.

Written By
More from Eda Greene

Hoe download je de nieuwste Minecraft Bedrock Edition Beta 1.16.220.50

Minecraft Bedrock Edition Beta 1.16.220.50 is onlangs uitgebracht op 4 maart 2021....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *