Gamasutra – Persberichten- Oh Snap! Pre-order The Big Con op Xbox Series X | S-, Xbox One- en pc-verlanglijst vandaag


[This unedited press release is made available courtesy of Gamasutra and its partnership with notable game PR-related resource Games Press.]
engelen11 augustus 2021 Indie-ontwikkelaar Mighty Yell en uitgever Skybound Games zijn verheugd om de langlaufavonturengame uit de jaren 90 aan te kondigen. Grote tegenslag Nu beschikbaar voor digitale pre-order op Xbox Series X | S, Xbox One, en beschikbaar voor Wish List op pc Steam met een all-time 10% korting op geselecteerde etalages. Spring op deze komische reis die je een leven laat leiden van kleine diefstal, stealth en meer onnozele kattenkwaad wanneer de game op 31 augustus wordt gelanceerd.

Maar dat is niet alles – Mighty Yell heeft zojuist zijn grootste community van het jaar afgesloten Concurrentie Om de perfecte sterren te vinden om de 13 krachtige gesproken woorden van de game uit te drukken, hebben ze nu een nieuwe trailer uitgebracht waarin de laatste stemacteurs van de game worden onthuld. Welke productieve stemacteur zal voor het leven optreden in The Big Con?

[New Trailer]: https://www.youtube.com/watch?v=hCNiAAZeLMA

Grote tegenslag De film gaat over Ali, een oplichter, tiener oplichter die op alle mogelijke manieren probeert de videotheek van haar moeder te redden van gewetenloze haaien. In dit kleurrijke avontuur boordevol puzzels en pittige dialogen, is het aan jou hoe je het geld kunt verdienen: reis door het land om zakken en sloten te openen, indruk te maken op tags, vermomd te sluipen en zelfs te profiteren van de nieuwste Belchi-rage.

Grote tegenslag Functies:

  • Een oneerbiedige komische avonturengame met open situaties, puzzels en verkenning.
  • de misdaad koel Nu – sluipen, zakkenrollen, vermomming dragen en vals spelen met iedereen die je maar kunt!
  • de mond! Praat je een weg door deals en uit de problemen in het hele land.
  • Ontmoet een stel rare personages uit de jaren 90 en schakel ze uit (of help ze, als dat jouw deal is).
  • een inboorling Liedje Van Waar is Carmen Sandiego in de wereld? Rockapella houseband!
  • Bel naar huis en maak ruzie met je moeder!
READ  Infinite Xbox Elite Gamepad is onthuld

persmap: https://www.dropbox.com/sh/m62fbndzqvhkpll/AABZPt8350jJFRaqhFnEa1yAa?dl=0

Over Skybound-spellen
Skybound Games is een divisie van Skybound Entertainment met mogelijkheden voor de productie, ontwikkeling en licentieverlening van videogames. Het team werkt nauw samen met de makers om hun unieke en uitzonderlijke IP-adres uit te breiden naar nieuwe platforms. De lijst met games van Skybound bevat alles, van indie-projecten tot franchisetitels met een hoog budget, inclusief recente games Telltale’s The Walking DeadEn Ori en de wil van sliertenEn voor je ogen En Grote tegenslag. De studio is te vinden op YoutubeEn TwitterEn InstagramEn Facebook, En www.skybound.com.

Over Mighty Yale Studios
Grote tegenslag Het is de eerste game van Mighty Yell, een volledig extern team van ontwikkelaars waarvan de enkele credits omvatten: jazz jijEn Guacamelee! 2 En Ranboog. Mighty Yell is een slimme groep leuke mensen uit de hele game-ontwikkelaarsgemeenschap van Toronto die graag lachen en samen spelen en elkaar ondersteunen bij creatieve inspanningen. De naam van de studio kwam van een afspeellijst van punktune-oprichter Dave Proctor waar hij constant naar luistert, en het team brengt dezelfde stimulerende energie in alles wat ze doen. Je kunt Mighty Yell vinden FacebookEn Twitter, En meningsverschil.

Mediaverbinding
Media Paradise voor Skybound Games
[email protected]

Written By
More from Vanessa Hale

Binnenkort oplossing voor Mortal Kombat X-crashprobleem op Xbox Series S/X

Als je een fan bent van vechtvideogames, dan heb je vast wel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *