‘In Engeland speelde ik wedstrijden’

Yuki Tsunoda is dit seizoen naar Italië gehaald om in de buurt van de fabriek te gaan wonen. Franz Tost moet een oogje in het zeil houden en Tsunoda merkte dat deze aanpak bij hem paste, aangezien hij in Engeland meer achter een gordijn zat.

Fouten stapelen zich op bij het debuut van F1

Dit alles gebeurde snel met Tsunoda. De Japanse coureur kwam pas in 2019 naar Europa, maakte meteen indruk in de Formule 3 en pakte de overwinning. Het jaar daarop deed hij hetzelfde in de Formule 2 en Helmut Marko overtuigde van de snelheid die hij toonde, vooral tijdens één ronde, door hem begin 2021 in de AlphaTauri-auto te zetten.

Dat bleek echter wat vroeg. Tsunoda maakte veel fouten en reed meerdere keren met zijn auto tegen de muur. Dit is niet goed voor een team dat geld wil besparen in het seizoen 2021. Dus moest Tsunoda naar Italië verhuizen omdat de weekenden erg chaotisch waren. In Faenze vindt hij nu meer rust.

Meer discipline voor Tsunoda

“Ik denk dat het een goede beslissing was om naar Faenza of in de buurt van de fabriek te gaan. Gedurende de hele raceweek, hoe ik snelheid kon opbouwen en vooruitgang kon boeken tijdens de sessies, was – behalve Frankrijk – veel beter in vergelijking met de eerste drie of vier races. Ik breng veel tijd door met de ingenieurs. , meer dan ik normaal besteed. Dus het is echt een goede zaak. “ Tsunoda zei tegen Motorsport.com.

Terwijl Tsunoda veel afleiding had in Engeland, is hij in Italië nu meer gefocust op F1. Voordat ik naar Italië verhuisde, heb ik natuurlijk getraind, maar ik speelde meestal videogames, het grootste deel van mijn tijd voor het scherm. De laatste tijd probeer ik meer over de race na te denken, maar we hebben eigenlijk een paar andere dingen gevonden en verbeterd voor de volgende race. Dus ik heb het gevoel dat ik in elke race stappen maak, ik kan meer discipline gebruiken’, Tsunoda concludeerde.

READ  Eenvoudig skaten The Ramp voelt als een leuke theepauze

More from Madison Garrett

Dodgers Dugout: Team annuleert een wedstrijd, sommige fans worden boos

Hallo, en welkom bij een nieuwe editie van Dodgers Dugout. Mijn naam...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *