Game Pass heeft “aanzienlijk” bijgedragen aan de populariteit van de Yakuza in het Westen

Ryu Ga Gotoku Studio President Masayoshi Yokoyama is van mening dat Xbox Game Pass en andere abonnementsdiensten de Yakuza-serie hebben geholpen in het Westen te gedijen.

De Yakuza-serie heeft de afgelopen twee jaar geleidelijk zijn weg gevonden naar Xbox, en elke titel, inclusief de nieuwste game in de franchise, Yakuza: Like a Dragon, is toegevoegd aan zowel Xbox Game Pass als PC Game Pass. Sprekend in een recent interview met TwinfinieMasayoshi Yokoyama van Ryu Ga Gotoku Studio zei dat hij gelooft dat abonnementsdiensten zoals Game Pass de Yakuza-franchise in het Westen hebben helpen groeien.

Ryu Ga Gotoku Studio President zegt dat Game Pass “aanzienlijk heeft bijgedragen aan de groei van het publiek” voor de Yakuza-serie

“Qua kijkers denk ik dat vooral het Westen is toegenomen”, zei Yokoyama. “Het is moeilijk te zeggen of het komt door de meerdere platforms of omdat we het genre en de held van Yakuza: Like a Dragon als nieuwe serie hebben veranderd, of beide.

“Persoonlijk denk ik dat abonnementen zoals Game Pass, waarmee mensen door de jaren heen eerdere games kunnen spelen, een enorme bijdrage hebben geleverd aan de groei van het publiek.”

Vorige maand kondigde Ryu Ga Gotoku Studio drie nieuwe releases aan yakuza Zoals bijnamen van draken: Zoals Draak 8En de Als een draak: IshinEn de Zoals de Draak Jayden: de man die zijn naam heeft gewist. Ishin en Gaiden komen uit voor Xbox Series X | S en Xbox One in 2023, en Like a Dragon 8 voor beide apparaten zal in 2024 worden gelanceerd. Er werd niets vermeld over de eerste Game Pass-releases voor deze nieuwe games, maar aangezien Yokoyama duidelijk een fan is, hopen we dat hij dat zal doen. doe mee. Ook deze zijn in dienst.

READ  MLB The Show 22 PS5 vs Xbox Series X vs PS4 Pro vs Xbox One vergelijking

Yakuza: zoals de draak in onze lijst Beste Game Pass-spellen. Ben je het ermee eens dat het een plaatsje op onze lijst verdient? Naar welke nieuwe Like a Dragon-games kijk je uit? Laten we het weten!

Written By
More from Vanessa Hale
Beste accessoires voor pc, Xbox, PlayStation en Switch
COGconnected’s Holiday 2020 Gear Guide We weten allemaal dat de hele game-ervaring...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *