Game Pass komt nu op een stick: Xbox Everywhere

Game Pass wil zijn greep op het streamen van games niet snel opgeven, en Xbox Everywhere lijkt de beste app tot nu toe te zijn.

Spellen zullen nooit meer hetzelfde zijn. | © Microsoft

Laten we eerlijk zijn: we wisten dat dit eraan zat te komen. We hebben altijd geweten dat de toekomst van het streamen van games een stokje zou zijn, iets dat je gewoon in de zijkant van je tv, monitor of iets anders steekt, en het gaat van daaruit. De games staan ​​in de cloud, het apparaat is dun en de enige factor die bepaalt of je wel of niet kunt spelen, is je internetverbinding. Het is in wezen een Fire TV-model, en nu begrijpt Xbox dat voor gaming.

Xbox Everywhere: tv-schijf

Nogmaals: iedereen dacht dat dit eraan zat te komen, maar ik vind het nog steeds geweldig. Kijk, ik heb een vuurstok en het is… vuur. Sorry, het spijt me niet, want het is waar: wanneer ik reis, neem ik mijn toverstok mee, lever hem af waar ik wil, en heb plezier. Ik weet ook hoe dit klinkt.

Als je denkt dat dit niet veel invloed zal hebben op gaming, houd je jezelf voor de gek, en ik weet zeker dat andere bedrijven dit voorbeeld snel zullen volgen. Dit versterkt nogmaals mijn overtuiging dat we de laatste generatie hardware hebben gezien met de PS5 en Xbox Series X, die, gezien wat er is gebeurd met de speculanten en de belachelijke prijzen waarvoor deze systemen verkopen, de bewuste gamer erg blij zou moeten maken.

READ  20 gratis PS4-, Xbox One-, pc- en Nintendo Switch-games om dit weekend te spelen

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Game Pass verliest binnenkort nog 5 games
Xbox Game Pass heeft misschien net een paar dagen geleden onthuld welke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *