Fan maakt zijn eigen Metroid 64-game, Nintendo Be Damned

De metroid De serie deed een klein dutje tijdens het N64-tijdperk, omdat Nintendo tussen het succes van de SNES niet in kon / wilde om een ​​enkele thuisconsole-game uit te brengen. Super Metroid In 1994 en GameCube’s Metroid Prime Het is 2002. Dus een fan stapt in – en gaat terug in de tijd – om er een voor zichzelf te maken.

Wat je hier ziet is het werk van Luto Akino, die ooit als freelance programmeur en ontwikkelaar werkt, maar in zijn vrije tijd zijn visie op de N64 is gaan samenstellen. metroid Het spel kan/moet eruit zien.

Hier is een kort voorbeeld, waarin Samus aan het rollen en schieten is:

Hier is een ruw fragment van hoe een transformatiebal met 64-bits gevoeligheden eruit ziet:

Hier ziet u hoe het targetingsysteem werkt:

Nu, zoals je waarschijnlijk kunt zien, is dit zo moeilijk als het wordt. Het enige dat we Samus zagen doen, was een beetje rollen en schieten, wat deze technische demo meer maakt dan alleen een blik op alles wat naderbij komt. Spel. Maar Lotto is serieus over het hele ding, en blijft eraan werken, zelfs zo ver Schets dit ding uit (Merk op dat dit een vertaling is uit het originele Spaans):

Metroid 64

Samos Aran en een squadron van de Federation of Galaxies begeleiden het vrachtschip Gemini-502-86 naar de mijnplaneet 799-Pegasi-B met een waardevolle lading mineralen en stenen, alles gaat goed totdat iemand het schip saboteert en hen dwingt te landen aan dek. Een onherbergzame en onbekende planeet, waar het grootste deel van de bemanning wordt gedood door een krachtige explosie veroorzaakt door een gewelddadige landing op het oppervlak van de planeet, om vervolgens in een hinderlaag te worden gelokt door een grote troepenmacht van ruimtepiraten die dit van tevoren hadden verwacht.

Met de bemanning verstrooid te midden van een grote wolk van giftige gassen afkomstig van de explosie van Gemini en omringd door vijanden in alle richtingen, vecht Samos moedig voor haar leven, maar de vijand is in de minderheid en kan gemakkelijk in het nauw worden gedreven, maar alleen als alles verloren lijkt, een tweede explosie van het wrak van Gemini opent. Het oppervlak van een buitenaardse planeet neemt Samos mee en redt tegelijkertijd haar leven.

Na een lange val en een paar minuten van bewusteloosheid, wordt Samos alleen wakker, gewond en zonder contact in de diepten van de metrokanalen van de planeet. Nu zal Samus een manier moeten vinden om haar metgezellen en overlevenden van Gemini-502-86 te vinden en tegelijkertijd de verraderlijke plannen van ruimtepiraten op de buitenaardse planeet te ontdekken…

Wie weet wat er zal gebeuren, misschien zal hij op een dag het spel afmaken en zal de Nintendo-advocaat alles verpesten. Maar zelfs als dat alles is waar we onze ogen op hebben gericht, is het nog steeds best gaaf om te zien, want als je eenmaal die dikke samosa ziet rondrollen en dingen op dingen in die N64-stijl ziet schieten, kun je jezelf er bijna van overtuigen dat dit eigenlijk een spel was dat je speelde in 1997 en vergeten. Het is op de een of andere manier al die tijd, of iets dat werd getoond op de Japan Game Show in 1996, geschrapt en de enige overgebleven plaat zijn wat wazige VHS-beelden.

READ  Nieuw eng spelpasjuweel
More from Madison Garrett
Gebrek aan kennis van Kubernetes is een groot obstakel
Gebrek aan ervaring met Kubernetes blijft een groot obstakel voor softwareontwikkelaars en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *