Game Pass Soulslike Lies of P lengte en DLC-plannen gedetailleerd

Lies of P is de aankomende Soulslike-game die op dag één bij Game Pass wordt toegevoegd, en ontwikkelaar Round 8 Studio heeft nu enkele aanvullende details over de nieuwe game onthuld, waaronder hoe lang het duurt om te winnen.

Hij noemde het “Action Soulslike”, ligt in Je begeleidt Pinocchio de monteur door de “wrede, donkere wereld van Belle Époque” in zijn zoektocht om mens te worden. Lies of P gelanceerd voor Xbox Series X | S en Xbox One in 2023, en het wordt ook op dag één lid van Xbox Game Pass. Praat nu met oplichter 101Game Director Choi Ji-Won onthulde hoe lang het duurt om Lies of P te verslaan en wat nieuwe informatie over de aankomende game.

Leugens van het spelen van P.

Volgens Ji-Won zal Lies of P een vrij lang spel zijn voor degenen die het voor elkaar krijgen. “Als je het spel in principe doorloopt, duurt het ongeveer 30 uur”, zei Ji Won. “Maar als je alle verborgen inhoud in het spel grondig controleert, duurt het ongeveer 60 uur.”

Ji-Won legde uit waarom hij met 60 uur speeltijd ging, omdat hij zich kan richten op zowel degenen die van langere games houden als degenen die de voorkeur geven aan een kortere ervaring. “Ik besloot een spel te spelen met een langere speelduur, maar zelfs voor een speler die van het kortere spel wil genieten, kan hij het in fasen doen”, zei Ji Won. “Elke fase, als je er echt doorheen gaat, duurt ongeveer 10 uur, en elke fase heeft verschillende kenmerken en kenmerken. Als je het stap voor stap als één spel tegelijk doet, zul je er stap voor stap van genieten.”

READ  'Destiny 2' lanceert Telesto 'Bug' Mystery Community Puzzle

Natuurlijk hebben we geen bestand De leugens van de prestaties van P. Toch is het moeilijk te zeggen hoe lang een prestatie duurt vanuit het perspectief van een prestatiejager.

Ji-Won onthulde ook dat Round 8 Studios DLC voor Soulslike plant en dat het team al een mogelijk vervolg overweegt. Ji Won zei: “We hebben veel tijd besteed aan het verspreiden van het woord Lies of P, en we willen het niet verspillen aan slechts één wedstrijd.” “We plannen een uitgebreid pakket of DLC. Er zijn ook veel boeiende verhalen en personages achter en rond Pinocchio, dus we denken natuurlijk aan een vervolg na deze.”

Lies of P voegt zich op dag één in 2023 bij Xbox Game Pass. Bekijk onze lijst met alles voor meer games die voor de service zijn bevestigd Komt naar Game Pass In 2022 en daarna.

Wat is uw mening over P-leugens? Laten we het weten!

Written By
More from Aubrey Mason
Tales of Berseria and Zestiria zijn in Humble Best of Bandai Namco Bundle
De Humble Best of Bandai Namco-bundel is er, en beide zijn er...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *