Game preview: 05.06.21 vs BUF

Game voorbeeld

De Penguins keren dit seizoen voor de laatste keer naar huis terug als ze een set van twee wedstrijden beginnen tegen Buffalo Sabres in de PPG Paints Arena. Game Tonight gepresenteerd door Berkshire Hathaway. Pittsburgh heeft punten in 24 van zijn laatste 27 spelen tegen Buffalo (21-3-3) die teruggaan tot 5 oktober 2013. Tijdens die periode overtroffen de Penguins het zwaard met 100-52. Pittsburgh is 10-2-1 in zijn laatste 13 thuiswedstrijden tegen Buffalo. Pinguïns hebben punten gewonnen in 12 van hun laatste 15 wedstrijden (11-3-1). Als ze achteruit gaan, hebben ze punten in 19 van hun laatste 24 wedstrijden (17-5-2).

Snelle stakingen

Dinsdag, Tristan Gary Hij werd de 16e doelman in de geschiedenis van de franchise die 100 wedstrijden met het team speelde. Alleen Matt Murray (62) scoorde meer overwinningen met zijn eerste 100 wedstrijden voor Pittsburgh dan Gary (58).

Evgeny Malkin Hij heeft sinds zijn terugkeer bij de ploeg assists gehad in 3A-game opeenvolgende wedstrijden. Hij heeft 15 punten (4G-11A) over zijn laatste 11 wedstrijden die teruggaan tot 2 maart tegen Philadelphia.

Jason Zucker Hij vond dinsdag voor de tweede dag op rij de achterkant van het net en heeft punten (2G-1A) in drie van zijn afgelopen vier wedstrijden.

De Penguins staan ​​op een gedeelde tweede plaats in de National Hockey League en zijn een van de slechts vijf teams in de competitie die dit seizoen 20 thuiswedstrijden hebben gewonnen, terwijl het percentage van 808 punten thuis op de derde plaats in de competitie staat. De Penguins hebben punten gescoord in 10 van hun laatste 11 wedstrijden (8-1-2) en 14 van hun laatste 16 wedstrijden (12-2-2) thuis sinds 6 maart.

READ  Een nieuw Assassin's Creed-gerucht werpt licht op de release van de volgende generatie

Devensman Chris Letang Hij was dit seizoen een van de beste 5 op 5 spelers. Zijn 27 sterke punten zijn gekoppeld aan de derde plaats in de National Hockey League onder verdedigers, en hij staat sinds 61 doelpunten op het ijs – een aantal dat hem op een gedeelde zevende plaats in de hele competitie heeft geplaatst.

Gewenste effect

Defensiemannen Marcus Peterson (1G-1A), John Marino (1 g) en Mark Friedman (1G) kwam dinsdagavond op het scoreblad, wat de Penguins hielp hun cross-state rivalen te verslaan. De goals geven Pittsburgh 27 goals van hun verdedigers, het zesde grootste aantal in de National Hockey League. Over het algemeen heeft de pinguïn de vijfde meeste punten (gelijkspel) in de competitie van blueliners nadat hij vorig jaar 17e was gerangschikt in de NHL in dezelfde categorie. Pittsburgh staat onder leiding van niemand minder dan invaller-aanvoerder Chris Letang, die een uitstekende campagne heeft georganiseerd voor het seizoen 2020-21. Letang’s 43 punten (7G-35A) is vijfde van alle NHL-verdedigers. Hij komt vanavond in de wedstrijd met vijf punten (1G-4A) in zijn laatste vijf wedstrijden tegen Sabres.

Ontmoet de speler

Video: Crosby praat met de media

Pinguïns scoren trigger-upgrades

Pinguïns winnen promoties

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *