Game2Give 2022 – Speciale TWAB > Nieuws

Game2Give 2022 – Speciale TWAB > Nieuws

De Bungie Corporation viert met trots een ongelooflijk succesvol jaar en dat is allemaal te danken aan de geweldige Destiny-community die jullie allemaal hebben opgebouwd. Bijna 100% van de financiering van de Bungie Foundation komt van onze gemeenschap, dus we willen iedereen van jullie oprecht bedanken die keer op keer blijft terugkomen om te helpen goed te doen in de wereld! Hier zijn enkele hoogtepunten van 2022:

Doe mee met Game2Give

Vanaf vandaag, 22 november. Onze site is officieel open voor registratie We moedigen iedereen die een inzamelingsactie overweegt aan om zich aan te melden! Naast de officiële lancering van ons Lifetime Fundraising Program is er een verbazingwekkende lijst met stimulansen voor fondsenwerving – Bewakers van Light Guild!

Exclusief tijdens Game2Give 2022 krijgen fondsenwervers de kans om beloningen te verdienen vanaf slechts $ 500. Onderstaande niveaus kunnen Alleen maar Verdiend tijdens Game2Give 2022. Light Keepers Guild-status is niet van toepassing.

$ 500 – Banner voor basisklassen

Het favoriete TwitchCon-logo van iedereen is terug! Fondsenwervers die het niveau van $ 500 hebben bereikt tijdens het evenement Hij krijgt 2* symbolen voor het basisklassenembleem.

$ 1.000 – Bungie Store-cadeaubon

Fondsenwervers die dit niveau bereiken tijdens het evenement Je ontvangt een Bungie Store-cadeaubon ter waarde van $ 50 naast alle lagere evenementbeloningen.

$ 2.500 – G2G 2022 digitale Hall of Fame-poster

Fondsenwervers die dit niveau bereiken tijdens het evenement Je krijgt toegang tot de Game2Give 2022 Hall of Fame, een digitale kopie van de poster en alle lagere evenementbeloningen.

$ 5.000 – Fysieke Hall of Fame-poster + aangepaste DOTEXE-jersey

Fondsenwervers die dit niveau bereiken tijdens het evenement Een fysiek exemplaar van de Hall of Fame-poster en een op maat gemaakt DOTEXE-T-shirt plus alle beloningen van lagere niveaus.

READ  De volgende grote correctie van Cyberpunk 2077 werd vertraagd door de hack van CD Projekt

Light Keepers Guild en hoe het werkt

Alle individuele fondsenwervingsinspanningen sinds Game2Give 2019 tellen nu mee voor de Light Keepers Guild-totalen. Registratie voor elk evenement moet onder hetzelfde e-mailadres plaatsvinden. Als je al een van deze beloningen hebt verdiend in eerdere campagnes, ontvang je geen extra exemplaren.

beloningen

$ 2.500 – Metagalactisch Bloom-embleem

$ 5.000 – Grace-logopost

Je hebt al heel wat van deze bonussen gezien, maar we zijn verheugd om het nieuwste niveau te introduceren: $ 10.000!

$ 10.000 – Nova-logokern + scintillatie-microshader

Ons nieuwste niveau waar we bijzonder dol op zijn. Deze twee exclusieve items zijn speciaal ontworpen om bij onze Little Lights-app te passen.

extra lagen

We weten dat sommige van onze Guardians of Light deze niveaus al hebben gehaald en we willen je laten weten dat we meer beloningen gepland hebben! Hoewel we deze details nog niet kunnen delen, hebben we wel digitale en fysieke beloningen gepland voor personen die het niveau van $ 25.000, $ 50.000 en $ 100.000 bereiken. Houd ons in de gaten voor meer informatie begin 2023.

Bijdrage

Fondsenwerving is niet de enige manier om mee te doen! Het zou Game2Give niet zijn zonder een heleboel frisse nieuwe incentives voor geweldige donateurs over de hele wereld. Dit jaar hebben we vier incentives die tijdens de campagne verdiend kunnen worden. Net als in voorgaande jaren kunnen alle beloningen slechts één keer per unieke donor worden verdiend, maar de donaties zijn cumulatief, wat het ontgrendelen van hogere niveaus gemakkelijker maakt bij het doen van meerdere donaties.

$ 10 – Logo met boogstuwstof

$ 25 – Respijt Focus-logo

$ 60 – Zachtaardige schelp, vreemde geest

$ 100 – Een luchtige, nieuwsgierige vogel

Onze allereerste vogel met Little Lights-thema! En ja, zijn uitlaat laat een spoor van harten achter!

READ  AMD brengt ruisonderdrukkingstechnologie en tot 92% OpenGL-prestatieverbetering uit in nieuwste stuurprogramma's

Andere manieren om deel te nemen

Als uitzenden of fondsenwerving niet jouw ding is en je kunt op dit moment niet doneren, dan is dat 100% OK! We hebben een tijdlijn vol premium banners en content waar je tijdens de campagne van kunt genieten. Blijf op de hoogte van uw favoriete uitzendkanalen – ons volledige schema is beschikbaar op 6 december om www.game2give.com! Elke weergave van een stream, elke post, retweet of tirade over de campagne helpt.

Vergeet niet om #game2give en #littlelights te gebruiken bij het verspreiden van het goede woord!

Volg de Bungie Foundation op Twitter @BungieLiefde Voor alles wat met Game2Give te maken heeft, speciale content over onze missie en impact, en alle uitzendschema’s.

Bedankt Guardians voor al jullie steun en ons in staat stellen al dit geweldige werk te doen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *