HAWKED kondigt multiplayer-shooter aan voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc

Uitgever en ontwikkelaar UPWAKE.MIJ aankondigen Verslaafd-Extract speler versus speler versus omgeving boogschutter voor PlayStation 5En de Xbox-serieEn de PlayStation 4En de Xbox OneEn de computer. Er is geen releasedatum aangekondigd.

Gesloten alfatesten vinden plaats van 24-28 november op pc via Google Play stoom-. Het zal een “Hunt-modus” voor het spel bevatten en ontwikkelaars in staat stellen feedback te verzamelen die de ontwikkeling zal beïnvloeden en de visie van het spel zal verfijnen. Details over deelname zijn te vinden op Officiële website.

Hier is een overzicht van het spel, via UPWAKE.ME:

Verslaafd Het is een online shooter waarin teams of individuele spelers racen om schatten van een afgelegen eiland te verzamelen en te halen. Spelers moeten dit mysterieuze eiland verkennen, met elkaar concurreren en vechten tegen hebzuchtige Sorians genaamd Disciples in een totale overval op mysterieuze schatten en artefacten. Maar het zijn niet alleen de monsters waar ze zich zorgen over maken, ook andere spelers zullen op zoek gaan naar hun schatten. Spelers zullen onderweg ook te maken krijgen met puzzels, vallen, gevaarlijke omgevingen en tal van andere uitdagingen.

Voor Closed Alpha is Hunt de primaire spelmodus, waarbij spelers op het eiland naar artefacten zoeken. Artefacten zijn echter niet alleen om te scoren, het zijn bruikbare items die in-game voordelen bieden en, als een speler ze eenmaal heeft gemined, ze kunnen houden voor toekomstige games. Tijdens het spel zijn er meerdere manieren om artefacten te krijgen. Ze kunnen worden geplunderd van verslagen spelers, maar ook via PvE-ontmoetingen zoals de Glyph Encounter. Tijdens deze ontmoetingen kan de speler vier avatars bemachtigen waarmee hij het pakhuis, dat verschillende artefacten bevat, kan ontgrendelen. De speler met de meeste artefacten zal de grootste winnaar zijn, maar de ontwikkelaar is van plan dat het extraheren van een enkel artefact ook voldoende lonend is, zodat elke speler het gevoel krijgt dat hij in elk spel iets waardevols kan bereiken.

in de wereld VerslaafdHet avonturiersgilde, GRAIL, heeft onlangs Age: X-Isle ontdekt, een mysterieus eiland met krachtige artefacten van een verloren beschaving. De pogingen van GRAIL om het artefact te extraheren mislukken echter wanneer de woeste bewoners van het eiland aanvallen. Betreed de huurling-schatzoekers met een voorliefde voor plunderingen. Als rebellen hebben spelers toegang tot een breed scala aan wapens en gereedschappen, kunnen ze vechten tegen wrede monsters, vijanden te slim af zijn en elkaar neerschieten terwijl ze over het eiland zwerven. Spelers zullen rennen, springen, surfen, glijden en vliegen in een steeds evoluerende wereld vol dodelijke gevaren, weelderige bossen en oude ruïnes.

Spelers moeten puzzels oplossen en vallen ontwijken om schatten te stelen en te winnen en van het eiland te ontsnappen. Herstelde rijkdommen kunnen worden gebruikt om uitrusting en vaardigheden te upgraden, en spelers kunnen de Renegade uitgebreid aanpassen met aanpasbare uitrusting en vaardigheden. Gebruik nieuwe wapens en uitrusting zoals katana’s en enterhaken om je te specialiseren in stealth, verdediging of snelle buit.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Trailer advertentie

READ  Xbox Series S-bundel beschikbaar voor $ 359 bij Antonline
Written By
More from Vanessa Hale
Diablo 3 is op mysterieuze wijze gratis voor XBL Gold-leden
Voor Xbox Live Gold-leden die op zoek zijn naar iets nieuws om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *