Games Gold voor augustus 2022 brengt vier hoogwaardige games naar Xbox

Nadat Sony in augustus PlayStation Plus-titels onthulde, volgde Microsoft dit voorbeeld met een eigen verzameling gratis games via Games with Gold. Zoals gewoonlijk krijgen Xbox Gold-leden vier games voor Xbox One en Xbox Series X | S.

Vanaf 1 augustus en de hele maand verkrijgbaar is Calico, een charmante sim waarin je een vervallen kattencafé in de stad herbouwt. Nu Annapurna Interactive’s kattenavonturenspel Stray onlangs is gelanceerd en een enorme hit wordt op PlayStation, is het tijd voor Xbox om verliefd te worden op katten. Calico’s doel is om je “warm en donzig van binnen” te laten voelen, en dat wordt weerspiegeld in een ontspannende, stressarme omgeving.

Saint’s Row 2 komt ook uit op 1 augustus en is beschikbaar tot 15 augustus. Ik kan geen betere Calico-tegenstelling bedenken dan deze. Als warm en wazig niet jouw ding is, biedt Saint’s Row 2 explosieve actie en sinistere humor. Met de nieuwe Saints Row-game die in augustus is uitgebracht, is dit een geweldige manier om meer te weten te komen over de franchise.

Van 16 tot en met 31 augustus kun je Monaco claimen: What’s Yours is Mine, een stealth stealth-game waarin je een team van dieven samenstelt om de perfecte overval te plegen. Nogmaals, keer de lage druk om.

De vierde en laatste game van augustus is ScourgeBringer, die gratis zal zijn van 16 augustus tot en met 15 september. Dit alleen al zou alles moeten onthullen wat je moet weten over deze game, die uitstekende recensies kreeg bij de release.

Ik was tot 2022 een criticus van games met goud, maar augustus lijkt een van de beste gratis game-deals van het jaar te zijn. Hoewel het misschien niet allemaal blockbusterfilms zijn, zijn alle vier de games van hoge kwaliteit en zullen ze urenlang plezier en opwinding bieden.

READ  Alles wat we tot nu toe weten over de consoleversie • Eurogamer.net

Written By
More from Vanessa Hale
Tormented Spirits gebaseerd op Resident Evil-Inspired komen naar PS5 en Xbox Series X | S, Switch en pc
Nieuws PQube en Dual Effect hebben aangekondigd dat de survival-horror Tormented Souls...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *