Gamescom 2020: grootste games en onthullingen van Opening Night Live

Gamescom 2020 vindt misschien niet zoals gewoonlijk plaats als een fysiek evenement, maar het is vervangen door een online evenement dat nog steeds vol staat met nieuwe game-informatie, aankondigingen en trailers. Het begon met Gamescom Opening Night Live, een twee uur durende show met meer dan 30 verschillende games, waaronder enkele compleet nieuwe titels.

Enkele van de grootste onthullingen waren Ratchet & Clank: Rift Apart, dat een PS5 exclusief, evenals Fall Guys, die een preview van seizoen 2 gaf. We hebben ook een kijkje genomen in de nieuwe Dragon Age-game en nog een kijkje in Call of Duty: Black Ops Cold War.

Geoff Keighley was gastheer van het evenement en zei het jaarlijkse Game Awards zouden vergelijkbare productiemethoden volgen om sociale afstand te bewaren temidden van de coronavirus. De Opening Night Live-show zelf is afgelopen en je kunt een samenvatting van het grootste nieuws en aankondigingen van de onderstaande stream bekijken. Zorg ervoor dat u GameSpot in de gaten houdt voor blijvende berichtgeving over Gamescom.

Call of Duty: Black Ops Cold War

De eerste game die werd getoond tijdens het Gamescom Opening Night Live-evenement zelf, Call of Duty: Black Ops Cold War is een direct vervolg op de originele Black Ops-game. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog in de jaren 80 bevat de campagne verschillende bekende personages, waaronder fanfavorieten zoals Frank Woods en Jason Hudson. Er zullen optionele doelen en meerdere paden zijn in bepaalde missies, waardoor het wordt gescheiden van veel van de andere spellen in de serie. Er zijn ook verhalende momenten aan het begin en einde van het verhaal, en de ontwikkelaars lieten een vroege clip zien uit het verhaal over Ronald Reagan.

Call Of Duty: Black Ops Cold War krijgt meer verhaaldetails op Gamescom

Onbekend 9

Geen bijschrift verstrekt

Een wereldpremière actie-avonturenspel van Reflector, Onbekend 9 is een verhalend spel waarin een hoofdrolspeler de wereld om haar heen kan manipuleren – ze zien als een soort spoken die haar geen pijn kunnen doen. Het ziet ernaar uit dat het veel geheimen zal bevatten, aangezien ze een steen van een muur verwijdert om naar binnen te kijken.

Unknown 9: Awakening Revealed, een avonturenspel van de volgende generatie van Reflector Entertainment

Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1

Geen bijschrift verstrekt

Het eerste deel van een verhaaluitbreiding voor de game, Doom Eternal: The Ancient Gods Part 1, is een stevige toevoeging aan de shooter met veel demonen om af te slachten en angstaanjagende gebieden om te verkennen. Ze bevatten gigantische demonische skeletten die onderdeel zijn geworden van de omgeving, en de Doom Slayer heeft een aantal verwoestende wapens in zijn arsenaal om ermee om te gaan.

READ  Koude Oorlog 11 maart patchopmerkingen: MP & Zombies Bugfixes afspeellijsten en fixes

Doom Eternal “Ancient Gods” -campagne-uitbreiding debuteert

Nieuwe Dragon Age

Geen bijschrift verstrekt

De volgende game in de BioWare-serie Dragon Age werd geplaagd, waarbij ontwikkelaars spraken over hoe het team wil innoveren met nieuwe personages en concepten. Het zal originele natuur en architectuur bevatten, en er zullen plaatsen zijn die je nog nooit eerder in de serie hebt gezien. Het verhaal zal een onderdrukte groep zien die worstelt om te overleven tegen degenen die aan de macht zijn. We hebben echter geen gameplay gezien, dus het lijkt erop dat deze titel nog vrij pril is. De laatste Dragon Age-game, Inquisition, werd ongeveer zes jaar geleden uitgebracht en kreeg lovende kritieken.

Dragon Age 4-details en concept art onthuld tijdens Gamescom

World of Warcraft: Shadowlands

Geen bijschrift verstrekt

World of Warcraft: Shadowlands werd geplaagd met een indrukwekkende korte animatiefilm, een van de vier delen die Blizzard heeft gepland nu de uitbreiding de lancering nadert. Fans hoeven niet veel langer te wachten, aangezien WoW: Shadowlands op 27 oktober uitkomt.

World of Warcraft: Shadowlands lanceert in oktober, eerste afterlives korte animatiefilm onthuld

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd

Geen bijschrift verstrekt

Nadat Geoff Keighley eerder deze zomer met Crash Bandicoot had geploet, moest de beroemde platformmascotte verschijnen voor Crash Bandicoot 4: It’s About Time. De game bevat “Flashback Tape” -niveaus die een kijkje zijn in de jaren ’90 van de serie.

Crash Bandicoot 4 onthult Flashback Tapes-stadia op Gamescom

Star Wars-squadrons

Geen bijschrift verstrekt

Tijdens de presentatie werd de first-person pilot game Star Wars Squadrons getoond. De demonstratie omvatte een blik op een missie voor één speler, waarbij het rijk in deze specifieke missie vocht tegen de Rebellenalliantie. Het zal volledig speelbaar zijn in VR, waardoor de intense luchtgevechten nog meeslepender worden. De game zal niet volledig geprijsd zijn vanwege de kleinere schaal. Het wordt gelanceerd voor systemen van de huidige generatie en pc.

Star Wars Squadrons krijgen nieuwe gameplay-trailer op Gamescom

Mafia: Definitive Edition

Geen bijschrift verstrekt

Binnen een maand kunnen we Mafia: Definitive Edition spelen. De presentatie die tijdens Gamescom werd getoond, was gericht op de introductie van protagonist Tommy in een misdaadfamilie en het gaf ons de kans om de prachtige nieuwe visuals te zien. Het lijkt meer op een nieuwe game dan op een remaster en is ontwikkeld door Mafia 3 studio Hangar 13.

READ  Sumalatha Ambareesh test positief voor coronavirus na klachten van hoofdpijn, keelirritatie

Mafia: Definitive Edition Narrative Trailer debuteert op Gamescom 2020

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Geen bijschrift verstrekt

Komend voorjaar beschikbaar, Lego Star Wars: The Skywalker Saga bevat content uit alle negen hoofdfilms. In een gameplay-teaser zagen we Luke Skywalker een lichtzwaard hanteren, Anakin een pod-racer besturen en zijn uiteindelijke transformatie in Darth Vader. De game bevat ook X-Wing-gevechten en veel gekke humor die niet in de films voorkomt.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga-gameplay debuteert op Gamescom

Fall Guys Seizoen 2

Geen bijschrift verstrekt

Breakout-hit Fall Guys ging in première met de content van seizoen 2 tijdens Gamescom. Er komen nieuwe minigames naar de game, met kostuums met middeleeuws thema die passen bij de kastelen en andere obstakels op je weg. Seizoen 2 is nog in ontwikkeling, maar je kunt veel goofiness verwachten en andere spelers die je van de kaart gooien. De inhoud zal in oktober beschikbaar zijn.

Fall Guys krijgt middeleeuwse minigames en kostuums in seizoen 2

Medal of Honor: Above and Beyond

Geen bijschrift verstrekt

Medal of Honor: Above and Beyond, een verhalende first-person shooter van Respawn Entertainment, wordt geregisseerd door de hoofdrolspeler van de originele game van twee decennia geleden en bevat verschillende acts, waaronder een gevecht op D-Day. Er zijn elementen van spionage en het zal beschikbaar zijn op zowel Oculus Rift als Quest via Oculus Link met indrukwekkende actie. Er zijn geen bewerkingen of tussenfilmpjes, waarbij het hele verhaal vanuit jouw perspectief wordt verteld.

Medal Of Honor: Above And Beyond shows VR WW2 op Gamescom

Destiny 2: Beyond Light

Geen bijschrift verstrekt

Destiny 2: Beyond Light voegt voor het eerst een nieuwe elementaire kracht – Stasis – toe aan het spel. Je kunt vijanden tijdelijk met vorst bevriezen om dodelijke afrondende slagen te geven, stormaanvallen uit te voeren in dodelijke uitbarstingen of als een levende lawine tegen je doelen te botsen. Het kan de manier waarop zowel PvE- als PvP-gameplay werkt in Destiny 2 ernstig veranderen.

Destiny 2 Beyond Light Gamescom-trailer geeft meer details over hoe je met duisternis omgaat

Ratchet & Clank: Rift Apart

Geen bijschrift verstrekt

We kregen onze tweede gameplay-blik op Ratchet & Clank: Rift Apart voor de PS5 tijdens de presentatie, met ononderbroken beelden van de titel. De gameplay-demo, vastgelegd op een PlayStation 5, begint met de twee helden die Dr. Nefarious achtervolgen nadat ze door een portaal zijn gevallen en onmiddellijk overgaan op een gevecht. Klassieke maffe wapens zoals het Burst Pistol zijn te zien, zodat je vijanden kunt verslaan terwijl je mobiel blijft. De demo bevatte ook “Rift Tether” -gameplay, waardoor Ratchet ontoegankelijke gebieden kon bereiken door middel van interdimensionale manipulatie.

READ  Melania Trump's briljante Rose Garden-idee (mening)

Ratchet & Clank: Rift Apart maakt intensief gebruik van de SSD van de PS5 en zal exclusief zijn voor het systeem. De game heeft geen laadschermen en wordt uitgebracht tijdens het startvenster van de PS5, hoewel een exacte releasedatum onaangekondigd blijft.

Ratchet & Clank: Rift Apart verschijnt in het startvenster van PS5

“,”480″:”“}},”siteType”:”responsive web”,”startMuted”:false,”startTime”:0,”title”:”Gamescom%202020%20Opening%20Night%20Live%20With%20Pre-Show”,”tracking”:[{“name”:”SiteCatalyst”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”charSet”,”value”:”UTF-8″},{“name”:”currencyCode”,”value”:”USD”},{“name”:”siteType”,”value”:”responsive web”},{“name”:”trackingServer”,”value”:”saa.gamespot.com”},{“name”:”visitorNamespace”,”value”:”cbsinteractive”},{“name”:”heartbeatTrackingServer”,”value”:”cbsinteractive.hb.omtrdc.net”},{“name”:”heartbeatVisitorMarketingCloudOrgId”,”value”:”[email protected]”},{“name”:”partnerID”,”value”:”gamespot”},{“name”:”siteCode”,”value”:”gamespot”},{“name”:”brand”,”value”:”gamespot”},{“name”:”account”,”value”:”cbsigamespotsite”},{“name”:”edition”,”value”:”uk”}]},{“name”:”CNetTracking”,”category”:”tracking”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”host”,”value”:”https://dw.cbsi.com/levt/video/e.gif?”},{“name”:”siteid”,”value”:”93″},{“name”:”adastid”,”value”:””},{“name”:”medastid”,”value”:”599″}]},{“name”:”ComScore_ss”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”c2″,”value”:”3005086″},{“name”:”publishersSecret”,”value”:”2cb08ca4d095dd734a374dff8422c2e5″},{“name”:”c3″,”value”:””},{“name”:”partnerID”,”value”:”gamespot”},{“name”:”c4″,”value”:”gamespot”}]},{“name”:”NielsenTracking”,”category”:”tracking”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”host”,”value”:”https://secure-us.imrworldwide.com/cgi-bin/m?”},{“name”:”scCI”,”value”:”us-200330″},{“name”:”scC6″,”value”:”vc,c01″}]},{“name”:”MuxQOSPluginJS”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”propertyKey”,”value”:”b7d6e48b7461a61cb6e863a62″}]}],”trackingAccount”:”cbsigamespotsite”,”trackingCookie”:”XCLGFbrowser”,”trackingPrimaryId”:”cbsigamespotsite”,”trackingSiteCode”:”gs”,”userId”:0,”uvpHi5Ima”:”https://s0.2mdn.net/instream/html5/ima3.js”,”uvpc”:””,”videoAdMobilePartner”:”mobile_web%2Fgamespot.com_mobile”,”videoAdPartner”:”desktop%2Fgamespot.com”,”videoAssetSource”:”GameSpot”,”videoStreams”:{“adaptive_stream”:”https://bakery.cbsi.video/propeller/gamesg041/gamesc4d3.m3u8″,”adaptive_high”:”https://bakery.cbsi.video/b(2000001)/propeller/gamesg041/gamesc4d3.m3u8″,”adaptive_low”:”https://bakery.cbsi.video/b(0,2000000)/propeller/gamesg041/gamesc4d3.m3u8″,”adaptive_restricted”:”https://bakery.cbsi.video/b(0,5500)/propeller/gamesg041/gamesc4d3.m3u8″},”videoType”:”livestream”,”watchedCookieDays”:1,”watchedCookieName”:”watchedVideoIds”}” data-non-iframe-embed=”1″>

Nu aan het spelen: Gamescom 2020 Opening Night Live met Pre-Show

More from Madison Garrett

Hoe speel je het spel Klondike, gratis en zonder download?

Wil je het Klondike-spel op al je apparaten spelen zonder het te...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *