Gary Sanchez, Gleyber Torres begon Yankees een lift te geven

Gary Sanchez, Gleyber Torres begon Yankees een lift te geven

Gary Sanchez homerde voor een derde wedstrijd op rij in de 11-5 overwinning van zaterdag op de Red Sox, terwijl hij probeert een trage start van 2020 achter zich te laten.

‘Het is moeilijk als je door een inzinking gaat’, zei Sanchez via een tolk. “Je moet teruggaan naar de basis en je concentreren op de simpele dingen en de wortels van slaan. Als je dat eenmaal begrijpt, veranderen de dingen. “

Voor Sanchez betekent dat werken aan een hogesnelheidsmachine in de kooi om zijn zwaai compacter te maken. Aaron Boone is optimistisch dat hij zo ongeveer is waar hij moet zijn.

‘Hij is nu ongeveer een week in de buurt,’ zei Boone. ‘Ik denk dat hij nog niet helemaal is waar hij wil zijn. Hij herkent toonhoogtes beter en krijgt zijn goede zwaai. ”

Als de catcher en Gleyber Torres hun vorm kunnen terugkrijgen, zouden de Yankees enkele van hun recente verwondingen moeten kunnen overleven.

“Voor mij beginnen ze te zwaaien op betere worpen ”, zei slagman Marcus Thames voor de wedstrijd van zaterdag. “En met Gleyber en Gary zijn ze veel evenwichtiger op het bord en hun plannen waren goed. Ze beginnen te executeren. “

Gary Sanchez behaalt een homerun van twee runs tijdens de 11-5 overwinning van de Yankees op de Red Sox op zaterdagavond.
Gary Sanchez behaalt een homerun van twee runs tijdens de 11-5 overwinning van de Yankees op de Red Sox op zaterdagavond.Getty-afbeeldingen

In dit verkorte seizoen waren hun vroege ellende meer uitgesproken.

“Ik praat altijd met ze over het feit dat ik niet probeer drie treffers in één slagbeurt te scoren”, zei Thames. “En het komt voor de jongens omdat ze een behoorlijk goede staat van dienst hebben en ik denk dat het zal blijken.”

READ  Sony heeft een methode gepatenteerd om van bananen, mokken en meer PlayStation-consoles te maken

Het heeft de laatste tijd, met Sanchez’s power weer opduiken en Torres heeft het honk bereikt in zeven opeenvolgende games.

Thames gaf Torres de eer voor een aanpassing in zijn aanpak en hoe hij de laatste tijd bij-knuppels aanviel.

‘In het begin werd hij een beetje blij [of the year] en nu gaat hij terug naar rechts-midden en middenveld en probeert hij niet te veel te doen. Als hij zijn swing naar beneden haalt en probeert een slagman te zijn in plaats van een power-guy te zijn, zal de kracht komen. “

Sanchez en Torres hebben gewerkt om defensief te verbeteren, waarbij Sanchez zijn vangstijl verfijnde en Torres de startende shortstop werd.

Op de vraag of dat werk misschien heeft geleid tot hun worstelingen op het bord, zei Thames soms dat het zou kunnen, “maar het is mijn taak om ze te laten weten hoe goed ze zijn.”

Soms is dat dit seizoen nauwelijks duidelijk.

Thames zei echter dat hij er vertrouwen in heeft dat hun talent te zien zal blijven.

“Ik weet dat het slaggemiddelde het niet laat zien, maar als je op worpen of op treffers jaagt, kom je uit de maling”, zei Thames. ‘Mijn baan en [assistant hitting coach P.J. Pilittere]’s taak: om hen te laten weten dat ze echt een goede Major League-slagman zijn, dus laten we bij het proces blijven. … Neem singles wanneer ze komen en doen waar de game om vraagt. “

Written By
More from Aubrey Mason

Deze pc-games zullen binnenkort ray tracing ontvangen van NVIDIA

NVIDIA heeft aangekondigd welke games binnenkort ‘ray tracing’ of DLSS kunnen gebruiken....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *