Gebruik een LAN-kabel om je PS4-games naar je PS5 over te zetten

Als je volgende week een PS5 krijgt en je PS4-games erop wilt plaatsen, raden we je aan een LAN-kabel te gebruiken om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. We merken, net als onze Amerikaanse collega’s, dat dit veel sneller gaat.

Het overzetten van uw games, het opslaan van gegevens en andere informatie van uw oude naar nieuwe console is een vrij eenvoudig proces, zoals u in deze gids kunt lezen, maar kan ook traag zijn als u de draadloze versie kiest.

Toen ik de PS5 twee weken geleden kreeg, had ik aanvankelijk geen kabel op mijn console aangesloten. Ik merkte al snel dat het downloaden van games en het overzetten van informatie met de overdracht-app soms erg traag was. Zodra ik een ethernetkabel in de console stopte, ging het veel sneller. Het verschil was enorm. Als u een game downloadt met een ethernetkabel en nog steeds lage downloadsnelheden krijgt, sluit u de game die u momenteel speelt. Dit zal uw downloadsnelheid aanzienlijk verminderen.

Joe Skrebels van IGN US gaf het volgende voorbeeld: “Ik had Call of Duty: Modern Warfare, Fall Guys, Overwatch, Fuser, FIFA 21 en Marvel’s Avengers gekozen om via de app over te zetten – wat honderden gigabytes zou betekenen. De console zei dit zou ongeveer 27 uur duren via wifi. Gelukkig vond ik een andere kabel die beide consoles kon verbinden, stak deze in de apparaten, waarna het slechts 3 uur duurde om alles over te zetten. “

Dit is geen revolutionair nieuws, want kabel zal altijd sneller zijn dan draadloos, maar het is wel een handige tip als je je PS5 volgende week in huis haalt.

READ  Massale kraan stort in bij Hindustan Shipyard in Visakhapatnam, 10 doden

Bekijk hier al onze PlayStation 5-recensies tot nu toe.

Written By
More from Aubrey Mason

De open-source smart home-standaard van Amazon, Apple en Google ligt op schema voor de lancering in 2021

Project Connected Home over IP – de ambitieuze poging om Amazon, Apple,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *