XIII remake-ontwikkelaars verontschuldigen zich | PCGamesN

XIII werd een soort cultklassieker toen het voor het eerst werd gelanceerd in 2003, en bracht de toen populaire cel-shading visuele technieken naar een meer volwassen setting. Een nieuwe remake van XIII die eerder deze week werd gelanceerd, en om te zeggen dat de respons niet vriendelijk was, zou een understatement zijn. Spelers roosteren dit spel tot het punt waarop de ontwikkelaars hun verontschuldigingen hebben aangeboden.

“We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de technische problemen van de game”, zeggen de ontwikkelaars in een uitspraak. “In zijn huidige staat voldoet XIII niet aan onze kwaliteitsnormen en begrijpen we de frustraties van spelers volledig. De pandemie heeft op veel niveaus invloed gehad op de productie van het spel. Het draaien naar thuiswerken voor de teams heeft voor onverwachte vertragingen gezorgd in het ontwikkelingsschema en het QA-proces. “

Een patch op de eerste dag was bedoeld om “alle problemen” op te lossen, maar de ontwikkeling daarvan duurde ook langer dan verwacht. De komende dagen en weken komen er een aantal patches, te beginnen met een die is gericht op het oplossen van “de meest urgente problemen met betrekking tot de bediening, framesnelheid, botsingen, weergave en geluid”.

Het opsommen van alles wat er mis is met de XIII-remake zal meer tijd kosten dan jij of ik kunnen missen, maar de Steam beoordelingen zitten momenteel op “overweldigend negatief”. Ze hebben de cel-shading verwijderd. Ze hebben de enige reden weggenomen waarom iemand zich XIII herinnert!

Als u op zoek bent naar een goede oude spellen, het origineel XIII is momenteel te koop voor $ 2,39 / £ 1,99 / € 2,39.

READ  Je kunt de sleutel voor Diablo 2: Resurrected beta krijgen door nu Twitch-streams te bekijken

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *