Geef pc-gaming een klassieke smaak met deze retro-controller Prime Day Lightning Deals

Nintendo heeft een aantal van de grootste mascottes in videogames, van klassiekers als Mario en The Legend of Zelda’s Link naar nieuwe zoals de Octolings van Splatoon, maar de echte personages zijn altijd de kenmerkende controllers van het bedrijf geweest. Als pc-gamers vergeten we vaak controllers, tenzij ze een vluchtstok zijn om onze te voltooien Star Wars: Squadrons-uitrustingen of vechtstokken om de besten te domineren vechtspellen daarbuiten, maar nostalgie kan een krachtig iets zijn.

Of je nu bent overgestapt van consoles en een knaller uit het verleden wilt of gewoon de authenticiteit van retro-gaming wilt, je kunt nu de N64-controller van miadore en de SNES-gamepads van iNNEXT goedkoper dan ooit in het VK krijgen. Beide zijn USB-gebaseerd en werken met emulators op verschillende Windows, Raspberry Pis en zelfs Mac OS X. U hoeft niet eens de moeite te nemen om een ​​stuurprogramma te downloaden, omdat ze volledig plug-and-play zijn.

Omdat dit Lightning Deals zijn, zijn ze niet zo lang geldig als de andere kortingen Amazon Prime Day te bieden heeft en zijn beperkt op voorraad, dus je wilt snel zijn.

Degenen onder jullie die niet oud genoeg zijn om zich de absurditeit van de N64-controller te herinneren, kunnen moeite hebben om de logistiek van zijn drieledige aanpak te achterhalen, en we willen dat je weet dat je niet de enige bent. Het kostte veel jongleren om alles goed te krijgen en sindsdien hebben we zoiets nooit meer gezien.

Nu kopen

Als je het eens wilt proberen: miadore’s N64-controller is nu 33% korting, waardoor de prijs daalt van £ 17,99 naar slechts £ 11,99 tot 20:50 BST of de voorraad op is. Zelfs de letters op de knoppen lijken op de officiële Nintendo-pad van vroeger.

READ  De vijf koloniesimulatiegames die in 2024 verschijnen en waar ik het meest naar uitkijk

De SNES is zelfs nog ouder en dateert van vóór analoge joysticks die het tot thuisconsoles maakten, maar kijk eens naar de kleurrijke knoppen!

Nu kopen

iNNEXT biedt de SNES-gamepads aan als een paar, het meest geschikt voor coöp op de bank en lokaal multiplayer-spellen. En tot 22:20 BST kun je ze allebei 20% goedkoper krijgen, want £ 15,99 wordt tijdelijk £ 12,79.

Aangezien deze controllers niet zijn zoals uw gebruikelijke moderne equivalenten, werken ze alleen met emulatorsoftware waar u de knoppen een functie kunt toewijzen. Er is software beschikbaar waarmee gamepads van derden kunnen worden gezien als een Xbox 360-controller, maar deze vallen buiten het bestek van dit artikel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *