Culinair thuisevenement: The Tasting Games

Deze tweede horeca lockdown vraagt ​​wederom creativiteit van ondernemers. Een mooie manier om gasten in huis te bereiken met jouw bedrijf of producten is door een (online) proeverij aan te bieden via The Tasting Games: een culinaire avond aan huis in de vorm van een pubquiz.

Culinaire avond met The Tasting Games

The Tasting Games combineert een online game met echt proeven en een quizelement. Via de agenda in de bijbehorende app kunnen mensen zich inschrijven voor één van de proeverijen die ze lekker vinden: van chocolade- of whiskyproeverijen tot een compleet tapasmenu. Deelnemers krijgen thuis een ‘proefbox’ en kunnen in een live game hun smaakpapillen testen en de strijd aangaan met andere (bekende en onbekende) proevers. Via een livestream praat en proeft de quizmaster iedereen door het spel.

Unieke proeverijen met horecaprofessionals

Een proefbox biedt deelnemers alles wat ze nodig hebben voor de proeverij thuis. Elk spel heeft een unieke smaak. Diverse horecazaken, ondernemers en leveranciers hebben zich al aangesloten bij The Tasting Games. Zo kan de drinker thuis klassieke cocktails doorzoeken met het beste Nederlandse cocktailduo Tess Posthumus in Timo Janse en combineert de Bourgondische haven met kazen onder begeleiding van de experts uit de Muze. Tijdens de proeverij leren deelnemers via quizvragen binnen een uur alles over de smaken van hun thema. Slechts één proever wint.

Aangepaste spellen

De agenda van The Tasting Games wordt constant gevuld met nieuwe competitieve proeverijen die live gespeeld kunnen worden. Buiten deze publieke spelen is het voor bedrijven of grotere groepen ook mogelijk om privéwedstrijden te organiseren. The Tasting Games maakt in samenwerking met merken als Jopenbier en Pierre volledig op maat gemaakte games binnen de meest uiteenlopende thema’s. Van Hollands eten tot het eten van insecten of het proeven van rum.

READ  Deze 'antiracismeducatie' ziet er zeker verschrikkelijk racistisch uit

Wil jij met The Tasting Games werken als horeca ondernemer, professional of leverancier? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie.

Written By
More from Aubrey Mason

Kim Kardashian West werkt samen met Monica Denise om C-Murder oftewel Corey Miller te bevrijden

Kim Kardashian WestTwitter Het Amerikaanse model Kim Kardashian West werkt samen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *