Geen FPS Boost-games meer gepland voor de ‘onmiddellijke toekomst’, zegt Xbox

In een recent interview op de Iron Lords-podcast onthulde Jason Ronald, Xbox Director of Project Management, nieuwe informatie over de plannen van Microsoft voor FPS Boost in de toekomst. Tijdens het interview onthulde Ronald dat Microsoft momenteel geen plannen heeft om FPS Boost in de nabije toekomst naar achterwaarts compatibele games te brengen. Bekijk de video hieronder.

Ronald onthulde dat hoewel het Xbox-team altijd bezig is met het verbeteren van oude games voor moderne platforms, hun huidige technologieën helaas hun grenzen bereiken. Het toepassen van deze technologieën op andere games veroorzaakt meestal spelbrekende fouten, dus het team kan niet meer doen met FPS Boost met hun bestaande technologieën.

Hij zei (zoals geschreven door Pure Xbox). “Ik zal nu zeggen, met de huidige technologie die we hebben met FPS Boost, hebben we veel meer meegemaakt [the 130 FPS Boosted titles] En in sommige gevallen werkt de overgrote meerderheid van de game geweldig, maar toen vonden we een bug die de game voor 80% kapot maakt.

“We zullen blijven zoeken naar nieuwe kansen en nieuwe manieren waarop we de titels kunnen verbeteren, maar we hebben niets in de nabije toekomst… Op dit moment denk ik dat we een soort van de beperkingen van onze huidige stijl.”

Xbox heeft onlangs ook aangekondigd dat Xbox-consoles vanwege verschillende juridische en technische problemen in de toekomst geen achterwaarts compatibele games meer zullen ontvangen. FPS Boost is het afgelopen jaar een van de beste functies van het Xbox-ecosysteem geworden, en het is eerlijk gezegd jammer dat fans nu voorspellingen in de gaten moeten houden voor een andere favoriete functie van fans.

READ  Releasedatum FIFA 21-demo, starttijd, teamnieuws en downloadupdate voor PS4, Xbox One | Gamen | Vermaak


Written By
More from Vanessa Hale
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *