tvOS 14.3 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Apple is begonnen met het testen van tvOS 14.3. De belangrijkste focus zal liggen op het oplossen van problemen die zijn opgedoken in tvOS 14 en tvOS 14.2. Ontwikkelaars kunnen nu al zien wat tvOS 14.3 gaat brengen en in dit artikel zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom deze beta.

Meest recente tvOS 14.3 beta

tvOS 14.3 Beta 1

12 november 2020 – De eerste bèta van tvOS 14.3 is uitgebracht. Ontwikkelaars kunnen met deze versie aan de slag.

Download tvOS 14.3 beta

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u het vereiste bètaprofiel downloaden van de ontwikkelaarswebsite en vervolgens de bèta installeren. De bètadownload van tvOS 14.3 is beschikbaar voor Apple TV HD (voorheen Apple TV 4) en Apple TV 4K. Als je eerder tvOS 13 of 14 bèta’s hebt geïnstalleerd, kan het nodig zijn om het bètaprofiel te verwijderen voordat je verder kunt gaan met deze nieuwe bèta. Openbare testers kunnen zich rechtstreeks aanmelden via de Apple TV (Instellingen> Systeem> Beta-updates ophalen).

Let op: deze bèta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en openbare testers en zijn niet geschikt voor gebruik op apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn tvOS 14.3 beta

Hieronder ziet u een tijdlijn van de tvOS 14.3-bèta’s:

  • tvOS 14.3 Beta 1:12 november 2020 (gepubliceerd)
  • tvOS 14.3 finale: december 2020 (verwacht)

Over het testen van bèta’s
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn niet alle functies doorgaans direct beschikbaar, maar worden deze tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook last krijgen van crashes of sommige apps werken mogelijk nog niet goed. Houd hier dus rekening mee als u besluit een iOS-update te testen. Het is daarom niet aan te raden om een ​​bèta te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen kunnen zijn in de bèta.

READ  Vervolg werkzaamheden aan de Rotterdamseweg tijdens de herfstvakantie

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bèta’s, waarbij de nieuw toegevoegde functies worden bijgewerkt. Reacties kunnen ook strikter worden opgeschoond dan u van ons gewend bent. Zo vermijden we dat we je een weg moeten banen door tientallen inmiddels verouderde reacties van een paar weken geleden.

More from Madison Garrett

Homofobe taal drastisch verminderd bij clubs die deelnemen aan pride-games, studie vondsten | Sport

Het gebruik van homofobe taal wordt drastisch verminderd bij sportclubs die deelnemen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *