GeForce NOW viert zijn vierde verjaardag als cloudstreamingservice voor pc-games

GeForce NOW viert zijn vierde verjaardag als cloudstreamingservice voor pc-games

GeForce NOW is de cloudstreamingservice van NVIDIA waarmee abonnees en gebruikers een reeks titels gratis en in verschillende pc-bibliotheken kunnen streamen op meerdere apparaten op hardware met GeForce RTX 4080. De service viert deze maand zijn vierde verjaardag, na een groot jaar met onder meer de toevoeging van ondersteuning voor For Xbox Game Pass-titels op pc.

Ook is er de afgelopen weken ondersteuning voor Blizzard-games als Diablo IV en Overwatch 2 toegevoegd met de mogelijkheid om RTX-technologieën zoals DLSS via de cloud mogelijk te maken. NVIDIA wijst erop dat, afhankelijk van de titel, de krachtige GeForce NOW-hardware tot 240 frames per seconde kan streamen, met ondersteuning voor Ultra-Resolution, en – zoals aangekondigd op CES – volledige VRR- of G-Sync-ondersteuning voor extreem vloeiende beelden.

Niet alleen wordt GeForce NOW ondersteund op pc, maar er zijn ook native apps voor 4K-gaming op Samsung- en LG-tv's en gaming tot 1440p 120 fps op Android-apparaten. Als onderdeel van het jubileumfeest kunnen de eerste 500 Ultimate- en Priority GeForce NOW-leden 20% korting krijgen op het mobiele Logitech G Cloud-apparaat ($ 349,99).

De deal is beschikbaar tot 8 maart, dus ga hierheen als je mobiele cloudgaming van Logitech in de gaten houdt. En het zou geen GeForce NOW-update zijn zonder een hele reeks nieuwe games, waaraan deze week zes nieuwe titels zijn toegevoegd:

  • Stormgate (demo op Steam, beschikbaar van 5-12 februari tijdens Steam Next Fest)
  • The Inquisitor (nieuwe release op Steam, 8 februari)
  • Aragami 2 (Xbox, verkrijgbaar in de Microsoft Store)
  • De kunst van het verzamelen (Xbox, verkrijgbaar in de Microsoft Store)
  • Dutage (stoom)
  • Tramsimulator voor stadsvervoer (stoom)
  • The Walking Dead: The Definitive Telltale Series (Steam)
READ  Intel heeft "geen plannen" voor APO op oudere CPU's, maar dat kan veranderen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *