Pokemon Go-spelers willen grote cosmetische veranderingen aanbrengen in de ballonnen van Team Rocket

Pokemon Go-spelers willen grote cosmetische veranderingen aanbrengen in de ballonnen van Team Rocket
Filip Trahan

Pokemon Go-spelers hebben Niantic opgeroepen om de ballonontwerpen van Team Go Rocket te verbeteren, vooral om ze enger te maken.

Met de recente overnamegebeurtenis is Team Go Rocket tot begin 2024 in de hoofden van veel Pokemon Go-fans gebleven.

Hoewel de Pokemon-opstelling van Team Rocket voor zowel Grunts als de grote bazen van de kwaadaardige organisatie zo nu en dan grote veranderingen kent, is de iconische esthetiek van het kwaadaardige team altijd hetzelfde gebleven.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu hebben sommige fans Niantic opgeroepen om het uiterlijk van Team Rockets te veranderen, waarbij één fan zegt dat het kwaadaardige team er na al die jaren intimiderend uit zou moeten zien.

Pokemon Go-fans willen dat Team Rocket er enger uitziet

A mail Op Pokemon Go com.subreddit Het kreeg grip nadat een coach zei: “Het ballonontwerp van Team Rocket zou naar mijn mening enger moeten zijn.”

De OP bevatte een concept van hoe toekomstige ballonnen eruit zouden kunnen zien, met een ballon van Clash of Clans als inspiratie voor de nieuwe looktrend.

Artikel gaat verder na advertentie

Veel fans hadden graag meer variatie gezien in de esthetiek van de ballonnen van Team Go Rocket. “Ze zouden ook de ballonnen van James en Jessie terug moeten brengen”, zei een fan.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

Dit was een verwijzing naar de anime-personage-introducties voor de mobiele game enkele jaren geleden, hoewel het lafhartige duo al een tijdje niet meer is verschenen.

Hoewel sommige fans tijdens bepaalde evenementen, zoals Halloween, zeker open stonden voor het idee van Team Rocket-ballonnen met een thema, zeiden anderen dat ze het iconische ontwerp zouden missen.

Artikel gaat verder na advertentie

“Als iemand die de afgelopen 25 jaar de streken van Team Rocket heeft doorstaan, zijn de ballonnen, die zwart zijn met een grote rode R erop, helemaal van hen”, zei een fan.

Een andere trainer zei: “Het zijn tekenfilmschurken die magische dieren van kinderen stelen… ze zijn eigenlijk best slecht. Voor iemand anders past het ontwerp perfect bij hem.”

Hoewel het zeker interessant zou zijn om de ballonnen van Team Go Rocket te zien veranderen met het seizoen of de feestdagen, is het moeilijk te beargumenteren dat het populaire zwarte ontwerp met de enorme “R” niet al perfect is.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *