Gelanceerd in 2016, 2D Dark Souls zag er slecht uit

Gelanceerd in 2016, 2D Dark Souls zag er slecht uit

Afbeelding van het artikel met de titel A 2D Dark Souls Game, uitgebracht in 2016, vormde een badass

Eerder vandaag, artiest Thomas Feichtmeir plaatste een interessant nieuwtje op zijn Twitter-account: In 2016 maakte hij deel uit van een promotie die inbeelden donkere zielen 3 (of in ieder geval zijn wereld) als een 2D Metroidvania-spel.

Nu de geheimhoudingsovereenkomst die hij op het project ondertekende is verlopen, mag hij voor het eerst in zes jaar spreken – en een enkel beeld delen – over hoe het project eruit had kunnen zien.

Dit ziet er geweldig uit! Voordat je echter tegen Bandai Namco gaat schreeuwen omdat hij het er niet mee eens is, weet dat dit soort dingen – de mensen en studio’s die projecten doen waarbij het IP-adres van de uitgever betrokken is –Het gebeurt de hele tijd. We horen er zelden over of zien resultaten.

Ik sprak met Feichtmeir – een pixelartiest die aan een reeks games heeft gewerkt, van ontrouw naar mij Songs of Conquest – eerder vandaag, die hem ondertekende als onderdeel van de NDA in staat om nu Laat zijn werk zien en praat een beetje over hem, maar praat niet a Veel eromheen.

was kunst Het werd rond 2016 gemaakt, waar iedereen een geweldige 2D wilde hebben, zielenzoals Metroidvania, Omdat het genre nieuw was en de wens voor een game als deze groot was”, zegt hij.Natuurlijk moest iemand proberen een presentatie te maken voor Bandai Namco.”

Met zijn ervaring als pixelartiest, zielen Communitylid en YouTuber, Feichtmeir begrijpt waarom hij ervoor koos om op het veld te helpen. Helaas is er niets gebleven – zoals ik al zei, promoties komen en worden afgewezen De hele tijd – maar je zou kunnen stellen dat een deel van zijn ziel uiteindelijk zijn weg naar een ander spel zal vinden.

heel veel mensen [on Twitter] Er werd op gewezen dat dit erg lijkt op: ontrouwwaar ze gelijk in hebben, en het is ook heel logisch, Na een paar jaar zou ik er al mee bezig zijn ontrouw Als artiest’, zegt hij. Ik schreef over haar ontrouw In 2017, slechts een jaar na die show, Ze zeiden dat ze ’tweedimensionale donkere zielen’ waren.Hier ben je.

“Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het kijken naar kunst als ik het destijds heb gehad bij het maken ervan”, Feichtmeir vertelt het me. “Het is geweldig om het na al die tijd eindelijk te kunnen delen.”

READ  Tribes of Midgard Seizoen 2: Serpent Saga - PlayStation.Blog

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *