Minecraft-updates met Cliffs and Caves Part 1, voegt geiten en koper toe

Caves & Cliffs Part 1 is vandaag uitgebracht op Maine AmbachtEn het heeft een aantal leuke toevoegingen om het verkennen spannend te maken. Spelers kunnen nieuwe bronnen in het land vinden en onderweg een aantal mysterieuze nieuwe vrienden ontmoeten.

Absolute en geiten zijn nieuwe wezens die in de wereld bestaan, en ze zijn heel schattig, maar ze hebben elk een vangst. Epsolute is een roofdier dat spelers aanvalt, en geiten slaan spelers graag met de koppen van hun babygeiten, wat een probleem is als je op de top van een berg staat. Er zijn ook glow-inkt om het water te verlichten, en ze hebben een speciale glow-inkt om te verzamelen.

Grotten hebben ook een veel meer ecosysteem en ze kunnen voortplanten uit bosjes zoals druppels, puntige druipsteen, gloeiende bessen en wijnstokken, azaleaplanten, hangende wortels, wortelvuil, tapijtmos en mosmassa. Andere nieuwe blokken en middelen zijn onder meer gloeiend korstmos, gemalen ijs, diepe rotsblokken en amethist-geodes waarmee spelers speculumglas kunnen maken. Als je het geluk hebt om koper te krijgen, kun je zelfs bliksemafleiders maken.

Caves and Cliffs Part 1 wordt vandaag gelanceerd voor Bedrock- en Java-versies. Het tweede deel van de update wordt uitgebracht met de feestdagen in aantocht, waar Mojang technische problemen had met het creëren van kliffen en hoge bergen in de rijken.

READ  Amit Shah opgenomen in AIIMS voor zorg na COVID-19
Written By
More from Aubrey Mason

Achterwaartse compatibiliteit van Xbox-serie verbetert games

Er zijn nieuwe details over de Xbox-serie en de achterwaartse compatibiliteitsfuncties worden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *