Gelukkig hebben Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen ten minste één slecht plan voor RCS opgegeven: CCMI

Volgens de nieuwssite van de telecomsector Light Reading, de grote drie Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen schrikken er voor terug De Carrier Messaging Initiative​ CCMI was bedoeld als een gezamenlijke inspanning om RCS te bevorderen, de volgende generatie berichtenstandaard die is ontworpen om SMS te vervangen. Maar hoewel dit op het eerste gezicht misschien als slecht nieuws klinkt, betekent het feitelijk dat vervoerders een slecht plan hebben laten varen dat slecht had kunnen zijn voor de consument. Of het moet worden vervangen door een extensie Hassan Het plan blijft, zoals altijd bij RCS, te bezien.

De CCMI werd uitgebracht in 2019 Het was volgens alle aanwijzingen een gezamenlijke inspanning onder leiding van Sprint. In eerste instantie leek het een allegaartje nieuws. Destijds was elke poging van de telecombedrijven om een ​​goede onderlinge compatibiliteit in de RCS te ondersteunen een goed teken. Het nadeel is echter dat het consortium van plan was om zijn eigen Android-app voor berichtfuncties te maken. Als je ooit een app hebt gebruikt die is ontworpen door een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, weet je dat dit een recept is voor een slechte ervaring.

Google maakte ook geen deel uit van de CCMI-aankondiging, wat heel vreemd was gezien het feit dat Google verreweg de grootste aanjager van de benchmark is.

Na deze aankondiging was er echter weinig waardevolle informatie of beweging. Alle providers leken het te druk te hebben met het overklokken van 5G om echte aandacht te schenken aan CCMI. Bovendien is T-Mobile op weg naar Sprint.

Deze overname gebeurde en de vervoerder die enthousiast leek over CCMI, fuseerde in een andere. Toen, vorige maand, T-Mobile heeft een enorme deal aangekondigd met Google Het omvatte het converteren van Android-telefoons naar Android-berichten als standaard RCS / SMS-app. Het handschrift hing aan de muur.

READ  Mass Effect Legendary Edition heeft die gratis beelden van Miranda • Eurogamer.net gewijzigd

Licht lezen Ik kwam bij de externe leverancier, SynchronossOorspronkelijk was dit bedoeld om de back-endlogistiek van CCMI-applicaties af te handelen (RCS kan worden uitgevoerd via een carrier-server, Google-server of een externe server). Maar hoewel de opmerking van Synchronoss niet-bindend was, vertellen Verizon en AT&T het nu zoals het is. Dit is wat Verizon zei Licht lezen

De eigenaren van het tankerberichteninitiatief besloten de inspanningen van de joint venture stop te zetten. Desalniettemin blijven de eigenaren zich inzetten voor het verbeteren van de berichtervaring van de klanten, waaronder het vergroten van de beschikbaarheid van RCS.

Gereageerd door de randAT&T gaf ons een bijna identieke verklaring.

De introductie van het RCS-afstandsbedieningssysteem wereldwijd – en vooral in de VS – is extreem traag en zelfs nog vreselijk verwarrend. Welke telefoons Ze mogen niet compatibel zijn, Vervoerders die beloofden dat RCS met anderen zou communiceren, hebben deze systemen niet gebouwd, en Apple bleef volkomen zwijgen over het al dan niet ondersteunen van RCS (en het blijft tot op de dag van vandaag stil).

Google heeft echter hand in hand met zijn plan gewerkt en zich stuk voor stuk ingespannen om de acceptatie van het RCS-afstandsbedieningssysteem uit te breiden. Vervaardigd RCS is beschikbaar voor iedereen bij elke operator als ze Android-berichten gebruiken Als hun sms-app. Ze heeft die deal met T-Mobile verbroken. Ze heeft zelfs End-to-end-coderingstests zijn begonnen via RCS in Android Messages

Ik zal de eerste zijn om je te vertellen dat de lancering van de RCS een zes maanden durende gezamenlijke inspanning vergde die een win-win was voor zowel de providers als Google, en het veranderde in een meerjarig bedrijf dat niemand heeft geholpen , de minste van alle consumenten. Maar het einde van CCMI is een teken dat vervoerders mogelijk alleen een meer consumentvriendelijk RCS-beleid invoeren, niet dat ze helemaal wegrijden. T-Mobile sloot die deal met Google. Zullen alle AT&T en Verizon blijven vertragen op de RCS? Bijna zeker. Maar ze gaan in ieder geval geen door een carrier gemaakte app vermelden voor elke Android-gebruiker in de VS.

READ  De gestage vuren van SpaceX Starship voorspellen veel goeds voor de lancering later deze week
Written By
More from Lesley Curry

Valheim lijkt de grootste lancering ooit op Steam te hebben voor een survivalgame

Valheim is al de grootste survivalgame ooit op Steam, en dat is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *