WRC 10 aangekondigd voor PS5, Xbox-serie, PS4, Xbox One, Switch en pc

Dat maken uitgever Nacon en ontwikkelaar KT Racing bekend WRC 10 voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (stoom-, Epic Games Store). Het wordt op 2 september gelanceerd voor alle platforms behalve Switch, die op een later tijdstip zal volgen.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina

En om de vijftigste verjaardag van het kampioenschap te vieren, WRC 10 Introduceert de geheel nieuwe jubileumeditie, vol nieuwe inhoud en sensaties. Beleef de sterkste momenten van 1973 tot nu opnieuw! WRC 10 De History-modus stelt je rijtalenten op de proef met 19 historische gebeurtenissen waarbij je je elke keer aan de raceomstandigheden moet aanpassen.

Ongekende WRC-inhoud:

 • De vier nieuwe 2021 Rally’s: Estland, Kroatië, België en Spanje.
 • Zes historische optochten waaronder de Akropolis, San Remo, Duitsland en Argentinië.
 • 120 klassementsproeven.
 • 52 officiële teams uit het seizoen 2021 (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC).
 • 20 legendarische auto’s van Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota en meer.

Carrière-modus, die unaniem werd geprezen als een van de best ontwikkelde en meest complete games in de racegame, is ook uitgebreid geüpgraded en bevat nu een trim-editor, zodat je je eigen team kunt samenstellen en je kleuren kunt toevoegen aan moderne auto’s!

Dankzij een ultrarealistische en ultraprecieze fysieke motor zorgt de WRC 10 ervoor dat het rijden op alle oppervlakken beter aanvoelt, met beter aërodynamisch vermogen, turbobeheer en beter remmen. Het geluidsontwerp is ook vernieuwd om de onderdompeling te verbeteren.

Een bijzonder competitieve e-sport, met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen, en clubs zodat je je eigen competities kunt creëren, coureurs kunnen zichzelf meten aan de samenleving op hun eigen niveau.

Bekijk de aankondiging hieronder.

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

 • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
 • Blijf bij het onderwerp
 • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
 • Weet wanneer je geen commentaar moet geven​ Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
 • Er zijn geen beledigende opmerkingen​ Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
 • Smeek niet port
 • Geen console-oorlogen
 • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
 • Wees respectvol voor andere commentatoren​ Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

READ  Deadly Premonition is opnieuw aangeboden op de Xbox Marketplace van de Amerikaanse regio
Written By
More from Vanessa Hale

Resident Evil Village PS5 en Xbox Series X-vergelijking lost controverse op

Een YouTube-video waarin de framesnelheid van Resident Evil Village op verschillende consoles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *