Gelukkige Kali Puja 2022-afbeeldingen en HD-achtergronden gratis download online: deel groeten, wensen en Shyama Puja WhatsApp-berichten op de dag gewijd aan Maa Kali

Kali Puja valt samen met Lakshmi Puja op Diwali. Het wordt waargenomen op de dag van de nieuwe maan van de maand Kartik in de hindoeïstische kalender. Volgens de Gregoriaanse kalender wordt het dit jaar op maandag 24 oktober gevierd. En op deze dag worden er verschillende goochelshows, theaters en vuurwerk gehouden bij de ridders. Deze rijke mensen komen de hele nacht op bezoek en genieten van de festiviteiten. Het is een zeer populair festival in Noord-Bengalen, maar de vieringen zijn extravagant in Bihar en Jharkhand. Terwijl je Kali Puja 2022 observeert, hebben we je Kali Puja 2022-afbeeldingen en Happy Kali Puja 2022 HD-wallpapers online gratis download die je kunt delen als Shyama Puja WhatsApp-groeten, wensen en berichten met je vrienden en familie op dit festival van Maa Kali . Kali Puja 2022 Alpona Designs: Eenvoudige Kolka Alpona-patronen in verschillende stijlen om je huis op Shyama Puja te verfraaien (bekijk video’s).

Door de dag te vieren door de godin Kali te aanbidden, installeren mensen op deze dag de modderstructuren van Maa Kaali in hun huizen. Ze bieden haar rode hibiscusbloemen, snoep, rijst en linzen aan. In de tantrische traditie worden volgens rituelen dieren geofferd en aangeboden aan de godin Kali. Hier zijn HD-afbeeldingen en wallpapers die u gratis online kunt downloaden als Shyama Puja WhatsApp-groeten, wensen en berichten met uw dierbaren op deze gunstige dag. Gelukkige Kali Puja 2022-wensen en WhatsApp-berichten: deel Shayma Puja-groeten, Maa Kali-afbeeldingen en HD-achtergronden om het grote festival van Godin Kali te vieren.

Kali Puja 2022 Afbeeldingen en achtergronden HD gratis online downloaden

READ  Pas de KCRG First Alert Weather-app aan om levensreddende waarschuwingen te ontvangen, waar u ook bent

Kali Puja Pictures 2022 (bestandsfoto)

De afbeelding Happy Kali Puja 2022 luidt: Laten we de gelegenheid van Kali Puja vieren door te genieten van de feestelijke gevoelens van deze speciale dag en onze warme gebeden aan de Godin op te zeggen.

Kali Puja 2022 HD-achtergronden (bestandsafbeelding)

De afbeelding Happy Kali Puja 2022 luidt: Ik hoop dat jij en Kali er altijd zijn om ons de juiste weg te wijzen en ons leven te vullen met geluk, succes en voorspoed. Gelukkig Kali Pooja voor iedereen.

Kali Pooja 2022 foto’s en groeten (bestandsfoto)

De afbeelding Happy Kali Puja 2022 luidt: Laten we deze gunstige gelegenheid van Kali Pooja onvergetelijk maken voor iedereen. Laten we het vieren met positiviteit en veel gebeden voor Maa Kali.

Kali Puja 2022 Wensen (bestandsfoto)

De afbeelding luidt: Ter gelegenheid van Kali Puja moeten we altijd ons vertrouwen in Maa houden en altijd het pad bewandelen dat je ons in het leven hebt getoond. Gelukkig Kali Pooja.

Kali Pooja-berichten 2022 (bestandsafbeelding)

De afbeelding luidt: Heel blij Kali Pooja voor iedereen. Bij deze gunstige gelegenheid stuur ik u en uw dierbaren mijn hartelijke groeten en bid ik voor uw succes en voorspoed.

Diwali-kalender 2022: data van Dhanteras, Choti Diwali, Lakshmi Puja, Govardhan Puja, Bhai Dooj

Mensen maken hun huizen schoon en versieren ze voor de vieringen. Gedurende deze tijd heerst er overal totale positiviteit en mensen zijn helemaal enthousiast over alle festivals. Wens iedereen een Gelukkig Kali Puja 2022!

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 24 oktober 2022 07:35 AM IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website laatst.com).

READ  Xbox Series X beschikbaar vóór Black Friday? Controleer de beschikbaarheid van voorraad bij Amazon, Best Buy, Walmart en meer

Written By
More from Eda Greene
AIBE XV 2020 beantwoordt sleutelbladen en vragen uitgegeven op allindiabarexamination.com; Download hier
BCI heeft op 24 januari de AIBE 2020-antwoordsleutel en testcodevragenbladen vrijgegeven. New...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *