Download nu iPhone 14-achtergronden voor je telefoon

Apple toonde vorige week de wereld zijn iPhone 14, maar de officiële wallpapers kun je nu al downloaden. Er zijn in totaal negen variaties en ze zijn van hoge precisie.

Achtergronden downloaden voor iPhone 14

Je hoeft geen iPhone-gebruiker te zijn, laat staan ​​een Apple-fan om iPhone-wallpaper op je telefoon te gebruiken. Het ontwerp van iPhone 14-wallpapers trekt meer telefoongebruikers aan, en het leuke is dat de wallpapers in veel verschillende kleurvariaties verkrijgbaar zijn.

Allereerst zijn er vier achtergronden voor de Pro-versies die twee rondingen hebben. Daarnaast hebben andere modellen de standaard iOS 16-achtergrond, maar dan weer in meerdere kleuren. achtergronden van YTechB.

Je kunt ze zien in de galerijen hieronder, maar het is beter om ze daar niet te downloaden. Gebruik in plaats daarvan de volgende link als u de volledige kwaliteit wilt.

Meer iPhone 14-nieuws

We schreven eerder dat Apple CEO Tim Cook dit na het lanceringsevenement zal doen Maak het heel duidelijk We moeten niet meteen RCS-ondersteuning in iMessage verwachten. Daarnaast hebben we al besproken waarom de iPhone 14 waarschijnlijk luidt het einde van de fysieke simkaart in. Apple levert de eerste iPhones in de VS zonder fysieke simkaartsleuf en we verwachten deze trend te zijner tijd ook in Europa te zien.

Het meest opvallende aspect van de iPhone 14 Pro-serie was het Dynamic Island, oftewel het pilvormige display. Inkomende meldingen verschijnen op telefoons over deze graad. Dit ontwerpidee vindt al zijn weg naar de eerste Android-apparaten, waar het binnenkort beschikbaar zal zijn Op Xiaomi-telefoons. Al verwachten we dat de ontwikkelaars dit soort notificaties ook beschikbaar stellen in de vorm van apps voor de Play Store.

READ  iOS 16 sideload: apps van buiten de App Store? Binnenkort is het mogelijk!

Wat vind je van iPhone 14-achtergronden en heb je eerder iPhone-achtergronden op je Android-telefoon gebruikt? Misschien heb je ook een launcher op je telefoon die op iOS lijkt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

More from Madison Garrett
Bugfixes voor iPhone en meer
iOS 15.4 is onlangs uitgebracht en het is een langverwachte update met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *