Gemaakte worstelaars (CAW’s) downloaden en uploaden in WWE 2K22

Net als in eerdere WWE 2K22, zijn door de gemeenschap gemaakte worstelaars iets in WWE 2K22. Met deze functies kunnen gebruikers hun eigen worstelaars maken, ook wel CAW’s genoemd. Er is een enorme verscheidenheid aan CAW’s in WWE 2K22, net als veel van de personages uit de popcultuur, terwijl anderen voormalige WWE-worstelaars en/of huidige AEW-artiesten zijn. Gebruikers kunnen uploaden en downloaden wat de game toestaat, maar hoe doe je dat precies? laten we kijken.

Gemaakte worstelaars downloaden

Laten we het downloadproces starten. Nadat je een aangepaste gladiator hebt gemaakt, wat kan worden gedaan in het gedeelte Bouwen van het hoofdmenu, ga je naar de online hub. Selecteer ‘Community-creaties’ en selecteer ‘Uploads’.

Selecteer vervolgens het tabblad ‘Uitgelichte sterren’. Klik op het lege slot, kies de aangepaste gladiator en laad deze.

Screenshot van Gamepur

Nu zul je misschien merken dat sommige van de vleermuisslots worden vergrendeld. Gebruikers hebben maximaal 40 slots om gladiatoren te laden, maar velen zijn opgesloten in rangen. Deze slots worden ontgrendeld door andere gebruikers die uw CAW’s downloaden en stijgen in de ranglijst. Er zijn vier verschillende soorten rangen: brons, zilver, goud of diamant.

Als je genoeg mensen krijgt om je aangepaste sterren te downloaden, kun je alle slots openen.

Hoe worstelaars te downloaden

Om gladiatoren te downloaden, is het proces relatief hetzelfde, in plaats van ‘Uploads’ te selecteren in het gedeelte ‘Communitycreaties’, klik je op ‘Downloads’.

Selecteer “Superstars” en je zou moeten worden begroet met een verscheidenheid aan CAW’s om uit te kiezen. CAW’s worden gesorteerd op meest recente download, maar ook op meest gedownloade en meest gestemde. Gebruikers kunnen ook zoeken naar specifieke worstelaars nadat ze een Y/Triangle hebben geraakt en de menu-aanwijzingen volgen. Als je naar een specifieke worstelaar wilt zoeken, selecteer je de Hashtags-optie en typ je een aangepaste worstelaar of klik je op een worstelaar die gereserveerd is voor een actieve WWE-worstelaar.

Screenshot van Gamepur

Als je van plan bent veel worstelaars te downloaden of te uploaden, zorg er dan voor dat je je 2K-account koppelt aan WWE 2K22. Dit geeft je volledige toegang tot Community Creations, evenals de mogelijkheid om door gladiatoren te bladeren die zijn geĆ¼pload door gebruikers buiten het platform waarop je je bevindt.

READ  College voetbalwedstrijden op CBS Sports Network - San Diego State-UNLV: tv-kanaal, bekijk livestream

We moeten er rekening mee houden dat er een limiet is aan het aantal CAW’s dat men in hun kit kan hebben. Gebruikers krijgen maximaal 100 slots.

Written By
More from Eda Greene
BTS, Chungha en Taeyeon nemen nieuwe platina-singles op in Korea
SEOUL, Zuid-Korea – 20 november: BTS ‘persbericht tijdens BTS’ nieuw album ‘BE...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *