2×2 voor de gehele Oudeweg Haarlem = betere doorstroming

Industriekring Haarlem pleit als vertegenwoordiger van de ondernemersbelangen van Waarderpolder al geruime tijd voor de uitbreiding van de Oudeweg.

De Oudeweg is cruciaal voor de bereikbaarheid van de Waarderpolder. Het bestemmingsverkeer heeft een probleem door de groei van het verkeer richting de A9 of het centrum. Vooral tijdens de spits zit je vaak vast in de Oudeweg. Omdat de waarde van de Amsterdamse Vaart en de Oostersingelgracht blijft dalen, zal de druk op de Oudeweg de komende jaren alleen maar toenemen.

Een goede doorstroming op grote wegen als de Oudeweg is essentieel voor een bereikbare stad. Naast de doorstroming en verkeersveiligheid komt hier ook de bereikbaarheid van omliggende bedrijven in gevaar.

Op woensdag 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Om de noodzaak om Oudeweg uit te breiden bekend te maken bij politiek Haarlem, zijn we een campagne gestart: 2 x 2 rijstroken voor heel Oudeweg = betere doorstroming. Wil je hulp bij het krijgen van de boodschap?”2 x 2 rijstroken voor de gehele Oudeweg = betere doorstromingOm kennis te maken met de politiek van Harlem, kunt u dit doen via deze link Download afbeeldingen om te delen op social media, banners voor op je website of een poster die je kunt printen en visueel ophangen.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de directeur van het Genootschap, Rosalie Smit, via e-mail: [email protected] Of telefonisch: 06 Р37198260.

READ  Nu beschikbaar Parallels Access 7.0
More from Madison Garrett
De nieuwe Saints Row-rebootvideo bevat echte gameplaybeelden
Uitgevers houden ervan om CG-video’s uit te brengen voor aankomende games die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *