gemiddelde stroom. | Langdurig verkeersoverlast Risdam-Zuid Hoorn door herstelwerkzaamheden, start in oktober

Eeuw – Op 8 oktober 2021 starten de werkzaamheden, omdat de riolering aan het einde van zijn levensduur is gekomen. De werkzaamheden starten bij Poortwachter en zullen ongeveer anderhalf jaar duren.

Onderdeel van het project is het vervangen van kabels en leidingen. Deze werkzaamheden worden door de kabel- en leidingbedrijven zelf uitgevoerd. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, waarbij het verkeer wordt omgeleid. De totale duur van het project voor de ondergrondse werken van de eerste fase bedraagt ​​ongeveer 1,5 jaar. Na bij Poortwachter te hebben gewerkt, gaat hij begin 2022 aan de slag bij Kaarder en Volder.

Online infosessie voor bewoners

Op woensdag 8 en donderdag 9 september zijn er van 19.00 tot 20.30 uur online voorlichtingsbijeenkomsten voor bewoners. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Speciale aanvraag voor meer informatie over het project

Er is een applicatie ontwikkeld met actuele informatie over het project. Download de app “BAM Infra Projecten” en zoek in de app naar “Risdam-Zuid riool vervangen”. Het bevat alle informatie die u nodig heeft om op de hoogte te blijven van uw project.

De applicatie “BAM Infra Projecten” is te downloaden via onderstaande links. Voor Android in de Google Playstore en voor iPhone (IOS) in de App Store.

BAM Infra Projecten – Apps op Google Play

BAM Infra projecten in de App Store (apple.com)

READ  Samsung Galaxy A50 update van juli nu beschikbaar in NL en BE
More from Madison Garrett

Meer online gemak en meer persoonlijk contact bij Laan Heiloo

Laan Heiloo heeft zich de laatste tijd gericht op digitalisering zonder persoonlijk...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *