Zo download je zaaltickets en tickets online

Het National Testing Agency (NTA) heeft de National Entrance Test 2021 Eligibility Test (NEET)-kaart vrijgegeven onder Graduate 2021 op de officiële website. De medische keuringen staan ​​gepland voor 12 september 2021. De inschrijving vond plaats op 15 augustus. Het examen wordt in pen en papier afgenomen.

NTA-UG 2021 heeft toegangskaarten vrijgegeven aan in aanmerking komende kandidaten. Kandidaten kunnen nu de volgende officiële websitelink bezoeken: neet.nta.nic.in Vanaf 6 september is de toegangskaart te downloaden. Bekijk de directe link hieronder om je toegangskaart te downloaden. Klik hier.

Hoe de NTA NEET 2021-toegangskaart downloaden? directe link hier

In aanmerking komende medische kandidaten, die zich succesvol hebben geregistreerd in NEET UG 2021, kunnen de onderstaande instructies volgen om de NEET 2021 Admission Card online te downloaden. Kandidaten kunnen op de directe link klikken om naar de website te gaan: https://neet.nta.nic.in/ en/of bekijk de volgende stappen.

Download NEET Admission Card 2021: Download NEET Admission Card 2021, NEET Hall Ticket in 6 simpele stappen:

1. Klik hier Voor NEET 2021-toegangskaart Directe toegang Link.

2. Vul het “Applicatienummer”, “Geboortedatum” in, voer de “PIN” in en klik op “Verzenden”.

3. De NEET Access Card verschijnt op het scherm.

4. De kandidaat controleert de gegevens vermeld op de NEET-UG 2021-toelatingskaart en meldt eventuele valse informatie onmiddellijk aan de autoriteiten.

5. Klik op “Afdrukken”

6. De kandidaat dient de handtekening van de ouders te verkrijgen in de daarvoor bestemde ruimte op de toegangskaart.

Wat te controleren in NEET-toegangskaart 2021: hoe NEET-examencentrum te controleren?

Kandidaat moet naam, naam vader, geboortedatum, geslacht, aanvraagnummer, registratienummer, QR-code, aanvragercategorie, subcategorie, NEET 2021-examendatum en -tijd, rapportagetijd en laatste toegangstijd controleren, Examencentrum naam en adres, Examencentrum Nummer, foto (zoals geüpload op het moment van registratie op 15 augustus), handtekening (zoals geüpload op het moment van registratie op 15 augustus), IP-adres en datum van afdrukken van de toegangskaart, is een hoekruimte om een ​​paspoortformaat te plakken foto (moet hetzelfde zijn als op het aanvraagformulier), een ruimte voor de handtekening van de kandidaat voor de waarnemer, de handtekening van de voogd, de handtekening van de Senior Director van het NEET-UG-bestuur en algemene instructies.

READ  Het laatste seizoen van 'Keeping Up with the Kardashians' is beschikbaar voor streaming en kan alleen worden gedownload op hayu

NEET-toegangskaart Directe link: NEET Hall-ticket 2021 downloaden

NEET UG 2021-kandidaten kunnen op de directe link klikken om toegang te krijgen tot de website: https://neet.nta.nic.in/ en/of bekijk de volgende stappen.

Meer details over NTA NEET 2021

NEET-examens 2021, gepland voor 12 september, en zullen worden afgelegd in 13 verschillende talen, als een gestandaardiseerde toelatingstest voor toelating tot MBBS/BDS/BAMS/BSMS/BUMS/BHMS en andere geaccrediteerde medische niet-gegradueerde cursussen/erkende hogescholen/universiteiten/geachte instituten (AIIMS). & JIPMER) in India. Dit jaar wordt de NTA NEET 2021-test ook in het buitenland uitgevoerd. De Indiase regering heeft één centrum opgezet in Dubai. Het examen zal ook worden gehouden in Koeweit-Stad.

Written By
More from Eda Greene

Download APK-bestanden voor Android-gebruikers via VPN in India

PUBG Mobile India Het werd in het land verboden door het ministerie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *