Genomineerd voor Beste Xbox-game van 2022 van Destructoid – Destructoid

Genomineerd voor Beste Xbox-game van 2022 van Destructoid – Destructoid

Een filmster, een priester en een chef-kok lopen een bar binnen…

Het jaar loopt ten einde, dus het is tijd om te kijken naar wat er in 2022 is gebeurd, vooral voor Xbox-fans. Microsoft had een ogenschijnlijk rustig jaar, maar de best-in-class Xbox Game Nominees Destructoid van dit jaar sprak boekdelen.

Ter herinnering, het beloningsseizoen hier bij Destructoid loopt van december tot december. Dus terwijl oneindige uitstraling is niet geweest vorig jaar gekwalificeerdHet is dit jaar en het wordt waarschijnlijk nog beter. Terwijl de 343 Industries FPS zich recht uit de poort worstelde, heeft een reeks updates het verhaal geleidelijk veranderd. de afgelopen dagen Formuleer verbeteringen op het gebied van ervaring en kwaliteit van leven Ze begonnen met maken Geen finale Ik voel me een beetje zoals waar mensen op hoopten bij de lancering, en dus is het vermeldenswaard.

Obsidian werd uiteindelijk de vaandeldrager voor de inspanningen van Microsoft in 2022, met onze nominaties voor niet één maar twee games. de eerste, geaardgelanceerd vanuit vroege toegang, en degenen die het ter plaatse hebben uitgecheckt echt gegraven Obsidian neemt co-op survival mee naar een achtertuinwereld. kwintetHet is ondertussen een passieproject met uitstekende kunst, regie en schrijven. Het belichaamt het leven in de zestiende eeuw door A Een spannend, gepassioneerd verhaal over kunst en nalatenschap.

Natuurlijk gaat Xbox tegenwoordig niet alleen over first-party aanbiedingen. Xbox-gamepas Een aantal uitstekende games hebben de service gehaald, en de rest van onze lijst laat precies dat zien, aangezien ze dit jaar allemaal op Xbox Game Pass stonden. Wij beginnen met Niemand redt de wereldal in 2022 uit guacamole Drinkbox-ontwikkelaar die we hebben gegraven en niet uit ons collectieve geheugen willen zien vallen in het GOTY-seizoen. Ze is kleurrijk en inventief en haar transformaties zijn geweldig om te mixen en matchen.

READ  Xbox Game Pass: 16 geweldige Xbox- en pc-games om nu te spelen

Jasje Het behoeft nauwelijks introductie, zo leek het Veroverde vele harten en geesten de afgelopen jaren. Onder het schattige actiespel was er een vrije zoneAls een puzzel die wacht om opgelost te worden. Ik hou ook van een spel dat een idee heeft, oké?

Het laatste nieuws van Sam Barlow en de Half Mermaid Crew, onsterfelijkheidhij is Een van de meest innovatieve spellen in deze lijst. De manier waarop ze zwaaiende, zwevende shots draaide, alsof ze een oude filmmachine gebruikte, om me een huiveringwekkend, resonerend verhaal over creativiteit en kunst te vertellen, maanden nadat ik de credits kreeg. Het is ook, naar mijn bescheiden mening, een spel dat je met een controller moet spelen.

Heel veel knaagdieren Een plaagverhaal: Requiem Sluit onze poll op Xbox. Het is een prachtig en emotioneel avontuur en Als onze beoordelingsdetails, die laat zien hoe Asobo Studio een sterke beat vond in het verhaal van twee gevangen broers. Bekijk de officiële stemming hieronder en kom later deze maand terug om erachter te komen wie de hoofdprijs mee naar huis neemt.

Dit zijn de genomineerden voor Destructoid’s beste Xbox-game van 2022:

  • geaard
  • oneindige uitstraling
  • Niemand redt de wereld
  • kwintet
  • Jasje
  • onsterfelijkheid
  • Een plaagverhaal: Requiem

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *