Cowboys Game Ball: Leighton Vander Esch was een balbezitter tegen Texas

Cowboys Game Ball: Leighton Vander Esch was een balbezitter tegen Texas

Na ternauwernood te zijn ontsnapt aan een overwinning op een van de slechtste teams van de NFL, de Houston TexasDe Dallas-cowboys Kan zuchten (verontwaardiging) zucht. Het grootste deel van de wedstrijd leek de bal in het voordeel van de Texanen te stuiteren. Maar een paar cowboys vielen op in het spel, en er is er een die meerdere keren heeft geholpen de dag te redden. De winnaar van de Match Ball deze week en Superman Sunday is Leighton Vander Esch.

uitdaging aanvaard

Als je het nog niet gemerkt hebt, Vander Esch heeft een nieuw jaar onder defensieve coördinator Dan Quinn en het had niet op een beter moment kunnen komen. De Cowboys hebben een reputatie opgebouwd als kwetsbaar voor teams die goed voetballen. Daarom was het voor Vander Esch zo belangrijk om de uitstekende wedstrijd te spelen die hij zondag speelde.

Bij het ingaan van de wedstrijd tegen Texas moesten de Cowboys zich concentreren op het beperken van het hardloopspel van Houston. Namelijk, rookie die terug rent op Dameon Pierce. Pierce was de enige constante in de aanval in Texas en de Cowboys wisten dat hij moest worden tegengehouden. Wat Dallas echter niet wist toen hij aan het spel begon, was dat Houston back-up quarterback Jeff Driskel zou opnemen om een ​​extra element aan hun hardloopspel toe te voegen.

Hoewel het een kleine uitdaging was, liet Leighton Vander Esch zich niet voor de gek houden. Hij speelde met zijn haar in brand en was een terugblik op zijn winnende rookieseizoen Pro Bowl eer. Vander Esch speelde een geweldige wedstrijd tegen Texas en was overal op het veld.

eenzame wolf

Vander Esch leidde het team in tackles met een ruime marge, waarvan veertien en negen van het solotype. De persoon die het dichtst bij dat aantal kwam, was DaRon Bland met zes. Vander Esch vulde niet alleen het statistiekenblad in, hij was ook een influencer.

READ  Honkbal gaat terug naar de eerste divisie die je won tijdens de voorjaarswedstrijden

Een moeilijke tackle voor Pierce, hij werd grotendeels gecontroleerd door Vander Esch en de verdediging van Dallas. Pierce werd gehouden op slechts 78 meter op 22 dragers en had een gemiddelde van 3,5 meter per kans. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat Pierce op de scrimmagelijn werd opgewacht door Leighton Vander Esch. Pearce liep een blessure op, waardoor zijn kansen tegen het einde van de wedstrijd werden afgebroken.

Voor meer context, zelfs als junior staat Pierce in de hele competitie bekend om zijn dribbelen en meters maken na contact. Er waren vier keer in de wedstrijd van zondag dat Vander Esch een één-op-één tackle maakte op Pierce. Deze gevallen resulteerden in een totaal van 13 yards haasten, waaronder één zonder winst.

spel stoppen

Ook al werd hij geassisteerd door Sam Williams, de verliestackle die Vander Esch maakte op Rex Burkhead was enorm. De Texanen stonden laat in het vierde kwartaal op het punt te scoren om een ​​voorsprong van twee scores te nemen. Die stop voor verlies dwong Houston terug naar de Dallas 5-yard-lijn en tweede en doel. Drie plays later draait Houston de bal om bij downs en gaan de Cowboys op een epische rit om de overwinning te stelen.

De Cowboys verlieten de wedstrijd niet zonder enkele blessures aan hun verdediging, aangezien Jonathan Hankins vertrok met een blessure die de zaken voor hun verdediging op de vlucht zou kunnen bemoeilijken. Maar Vander Esch probeert zijn oude vorm terug te krijgen en dit is het soort prestatie dat het team van hem nodig heeft om vooruit te komen.

READ  Mary Trump: Donald Trump's nicht roept hem op om af te treden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *