Genomineerden voor Destructoid’s beste mobiele game van 2020

Deze spellen hebben het niet gebeld

Het had eerlijk gezegd niet veel zin om dit jaar mobiel te gamen. De aantrekkingskracht van gamen op je iPhone of Android-apparaat hangt immers samen met het feit dat je overal kunt spelen. Op kantoor, in de trein, in de wachtkamer, overal waar je geen directe toegang had tot een console of pc.

Maar het grootste deel van 2020 bleven mensen op één plek. De lockdowns en zelfquarantaines hielden veel mensen weg van het werk, van openbaar vervoer en van alle openbare plaatsen waar we normaal gesproken van genieten. Er was echt geen reden om genoegen te nemen met mobiele games als je nooit ver verwijderd was van je favoriete game-apparaat. Natuurlijk beschouwt niet iedereen het spelen van mobiele games als ‘afrekenen’, en dit jaar bleken veel titels je tijd en geld waard te zijn.

Dit was het jaar waarin Apple Arcade uitgroeide tot een waardevolle dienst met een fenomenale reeks apps die bewezen de abonnementsprijs van $ 5 waardig te zijn. Het was ook het jaar waarin de lat hoger werd gelegd voor gratis te spelen gacha-spellen. We hebben dit jaar misschien niet zoveel mobiele titels gedekt als in het verleden, maar dat betekent niet dat we ze niet speelden.

Dit zijn de genomineerden voor Destructoid’s beste mobiele game van 2020:

Gearchiveerd onder…

READ  5 beste offline mobiele games voor Android - Gadgets om te gebruiken
Written By
More from Eda Greene

Samsung SmartThings begint Android Auto-ondersteuning uit te rollen (APK-download)

Samsung onthulde vorige week zijn nieuwe Galaxy S21-telefoons, maar dat was niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *