tvOS 14.4 beta beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Apple begon in november met het testen van tvOS 14.4. De belangrijkste focus zal liggen op het oplossen van problemen die zijn opgedoken in tvOS 14 en tvOS 14.3. Ontwikkelaars kunnen nu al zien wat tvOS 14.4 gaat brengen en in dit artikel gaan we in op de ontwikkelingen rondom deze beta.

Meest recente tvOS 14.4 beta

tvOS 14.4 Release Candidate

16 december 2020 – De eerste bèta van tvOS 14.4 is uitgebracht. Testers kunnen aan de slag met deze versie. Als bekend is welke nieuwe functies het bevat, leggen we het uit.

Download tvOS 14.4 beta

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u het vereiste bètaprofiel downloaden van de ontwikkelaarswebsite en vervolgens de bèta installeren. De bètadownload van tvOS 14.3 is beschikbaar voor Apple TV HD (voorheen Apple TV 4) en Apple TV 4K. Als je eerder tvOS 13 of 14 bèta’s hebt geïnstalleerd, kan het nodig zijn om het bètaprofiel ervan te verwijderen voordat je verder kunt gaan met deze nieuwe bèta. Openbare testers kunnen zich rechtstreeks aanmelden via de Apple TV (Instellingen> Systeem> Beta-updates ophalen).

Let op: deze bèta’s zijn alleen bedoeld voor ontwikkelaars en openbare testers en zijn niet geschikt voor gebruik op apparaten die je dagelijks nodig hebt.

Tijdlijn tvOS 14.4 beta

Hieronder vindt u een tijdlijn van de tvOS 14.4-bèta’s:

  • tvOS 14.4 Beta 1:16 december 2020 (gepubliceerd)
  • tvOS 14.4 finale: januari 2021 (verwacht)

Over het testen van bèta’s
U kunt vaak problemen tegenkomen bij het testen van bèta’s. Allereerst zijn niet alle functies meestal direct beschikbaar, maar worden tijdens de testperiode toegevoegd en uitgebreid. U kunt ook last krijgen van crashes of sommige apps werken mogelijk nog niet goed. Houd hier dus rekening mee als u besluit een iOS-update te testen. Het is daarom niet aan te raden om een ​​bèta te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen kunnen zijn in de bèta.

READ  Ontspan na een dag hard werken bij Ronald Late Night - Deurne Media Groep

Dit artikel zal keer op keer worden gepubliceerd met nieuwe bèta’s, waarbij de nieuw toegevoegde functies worden bijgewerkt. Reacties kunnen ook strikter worden opgeschoond dan u van ons gewend bent. Zo voorkomen we dat we je een weg moeten banen door tientallen inmiddels verouderde reacties van een paar weken geleden.

More from Madison Garrett

Jouw bericht op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app – Nieuwsbericht

Top 2000-waarschuwing Tijdens de Top 2000 vind je in de NPO Radio...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *