Genshin Impact 1.3 preload begint volgende week

De volgende update van Genshin Impact – All That Glitters, als je van een fantasie houdt – begint volgende week. De trend is altijd geweest om mensen de kans te geven om vroegtijdig een update te installeren, zodat ze er meteen bij kunnen springen. Ik logeerde bij mijn ouders tijdens de lockdown en het internet is hier niet geweldig, dus ik ben dankbaar voor elke kans om verder te komen met het spel.

Mihoyo is niet anders, en de ontwikkelaar heeft het nu Ik liet zien Wanneer je kunt beginnen met het installeren van de volgende update voor anime-game. De Preload voor Genshin Impact 1.3 begint op 31 januari om 19:00 uur PDT / 22:00 uur EST en 1 februari om 3:00 uur GMT. Het goede nieuws is dat je Teyvat nog steeds kunt omzeilen tijdens het downloaden van de update. Dit verbruikt een groot deel van je bandbreedte, dus zorg ervoor dat je internet er geschikt voor is.

Het downloaden van nieuwe inhoud is eenvoudig. Als de tijd om is, start je de Genshin Impact Launcher en verschijnt er een Game Preinstall-knop links van de Play-knop. Klik er gewoon op en ga zitten.

De All That Glitters Update van Genshin Impact komt met een nieuw evenement genaamd Lantern Rite om het nieuwe maanjaar te verwelkomen. Hij introduceert ook een demonenmoordenaar genaamd Xiao in de mix die al heel lang wordt gepest.

Als u op zoek bent geweest naar iets om te lezen terwijl u wacht, hebben we samen alle Genshin Impact 1.3 update-informatie speciaal voor u besproken.

READ  Wanneer spelers kunnen beginnen met downloaden op pc

Written By
More from Max Mcgee

Kamala Harris reageert op Trump’s birther-aanvallen: ‘Ze gaan leugens plegen’

“Ze gaan proberen om af te leiden van de echte problemen die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *