Hitman 3 heeft meer missies onderweg

Huurmoordenaar 3 Het kwam pas twee weken geleden uit, maar het lijkt erop dat IO Interactive de World of Assassination-trilogie nog niet heeft afgemaakt. Volgens Forest Swartout Groot uitvoerend producent, in een interview met De spelerEn de Huurmoordenaar 3 Waarschijnlijk krijg je in de toekomst nieuwe missies.

Large zegt dat het team van IO altijd naar de toekomst kijkt, in welk geval dat meer taken betekent Huurmoordenaar 3. Maar op dit moment lijken dat niet meer locaties te betekenen. In plaats daarvan voelt het groot aan en is het team meer gefocust op vergezochte doelen of escalatiemissies, en misschien zelfs enkele wendingen op de klassieke niveaus uit de recente gametrilogie.

“We zullen zeker wat downloadbare inhoud doen, maar we hebben niet gespecificeerd wat dat is”, zegt Large. “Ik denk dat we op dit moment niet naar nieuwe kaarten kijken, zoals de bank en het eiland.”

Door de bank en het eiland te noemen, woont Large er twee bij Hitman 2De beste niveaus, en hoewel het erop lijkt dat we er geen nieuwe locaties in krijgen Huurmoordenaar 3In dit artikel kunnen we nieuwe versies van oude kaarten en missies krijgen.

“We kijken meer naar het gebruik van de bestaande sites, ze opnieuw bedenken en verkeerd voorstellen. Dit keer kunnen we de hele trilogie gebruiken”, zegt Large. “We kunnen terugkijken Sluipmoordenaar Kaarten 2016, Hitman 2 Kaarten – we hebben alle locaties. ”

Natuurlijk nieuwe inhoud voor Huurmoordenaar 3 Niet het enige waar IO Interactive momenteel aan werkt. afgelopen jaar , De studio maakte bekend dat het ook bezig was met een James Bond-game, Die goed lijkt te passen in de studio, al zijn er nog geen details over deze game.

READ  Apex Legends belangrijkste releasedatum lijkt (opnieuw) onthuld
Written By
More from Aubrey Mason

Ghosts ‘n Goblins heeft vier moeilijkheden en hier zijn de verschillen

De gemakkelijkste instelling heeft een onmiddellijke opwekking In combinatie met het gameplay-overzicht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *