Genshin Impact 2.7-update vertraagd

De Jinshin-effect Update 2.7 is vertraagd en zal niet aankomen zoals verwacht in mei 2022. MiHoYo is naar Twitter gegaan om de vertraging aan te kondigen. Het heeft nog geen details gegeven over hoe om te gaan met in-game dingen. Het heeft spelers echter een vergoeding beloofd en een soort bijgewerkte routekaart in de toekomst.

Hier is de officiële aankondiging van het bedrijf.

Meestal is de nieuwe Jinshin-effect De update arriveert direct nadat de laatste updatebanner bijna verloopt. In dit geval zou het kunnen betekenen dat versie 2.7 op 11 mei 2022 zou zijn verschenen. Dan wordt het .-bestand Ayaka Remodeling Banner zal verdwijnen. Aangezien de update niet eerder is uitgesteld, is het niet bekend hoe miHoYo omgaat met de huidige staat van de banner.

Hoewel we niet veel weten over wat er in update 2.7 komt, weten we wel dat er twee nieuwe personages zullen verschijnen. Een daarvan is de vijfsterren Hydro Archer schreeuwen. Kort uitgelicht in het laatste nieuws The Chasm-speurtochten in Liyue. De andere nieuwe eenheid is de viersterren elektrische zwaardvechter en Arataki-bendelid Kuki Shinobu.

Jinshin-effect Beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, pc en mobiele apparaten. Het zal uiteindelijk ook op de Nintendo Switch aankomen. Er is geen laat bewerkingsvenster Jinshin-effect 2.7-update nog niet.

READ  John Romero doet Sigil 2, maar deze keer gebruikt hij Doom 2
Written By
More from Aubrey Mason
Xbox Series S is nu voor het eerst te koop (update: niet op voorraad)
Microsoft Bijwerken, 12:12 PT: Deze deal is verkocht. Het originele verhaal volgt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *