Valheim-update toont nieuwe Mistlands-objecten en ruïnes

Ontwikkelaar Iron Gate gepubliceerd Een korte maar verbijsterende update van Valheim voor de Steam-nieuwspagina van de game, met nieuwe informatie over de ontwikkeling van de Mistlands-biome van de nieuwste survivalgame. De update toont twee van de structuren waaraan het Valheim-ontwikkelteam heeft gewerkt voor de Mistlands, met een aantal nogal verrassende steenontwerpen, evenals de onthulling van het eerste zoogdier van het bioom, het Mistlands-konijn.

Mistlands in progress, het eerste nieuwe bioom sinds de release van de game, is nog in aanbouw. Hoewel je het in-game kunt bezoeken, zijn er momenteel heel weinig en geen actieve spawnende wezens te vinden. Oorspronkelijk waren het gigantische bomen en spinnenwebben, hoewel het in november vorig jaar werd verwijderd en de huidige site enigszins kaal is.

Het Iron Gate-team zegt dat “Net als andere gebieden in Walheim, Mestland ooit een plaats was waar zowel oude thuisbeschavingen als bolwerken werden gebouwd. In de afgelopen maand hebben we de ontwerpen voor deze structuren afgerond en zijn er absoluut dol op hoe ze passen in de wereld!” merken de ontwikkelaars op. Dat deze ontwerpen enigszins kunnen veranderen voordat ze in de uiteindelijke game aankomen, omdat ze grotendeels intact zijn gebouwd, maar het doel is om ze in beschadigde ruïnes te veranderen om hun leeftijd te benadrukken.

Naast deze structuren komt een nieuw wezen voor de Mistlands – het Mistlands Rabbit. Iron Gate heeft onlangs een video over snelheidsmodellering geüpload naar haar YouTube-kanaal waarin het proces wordt getoond van het creëren van dit opmerkelijke zoogdier, dat een van de vele wezens zal zijn die in het bioom te vinden zijn. De ontwikkelaars zeggen dat er nog andere bewoners in aanbouw zijn voor de Mistlands, al willen ze ze nog even een verrassing houden.

READ  LINE Games kondigt nieuwe pc-, console- en mobiele titels aan - The Vanshee, Crystal Hearts 2, UNDECEMBER, Project HOUSEHOLD en Quantum Knights

Samen met deze update merkt Iron Gate op dat ze blijven zoeken naar een oplossing voor een cloudsynchronisatieprobleem waardoor sommige spelers hun saves kwijtraakten omdat ze werden vervangen door een eerdere versie. De fix zal de openbare testtak in Valheim bereiken voordat hij naar de live servers gaat, dus als je hulp wilt bij het testen, kun je dat daar doen.

Er staan ​​genoeg dingen op de routekaart van Valheim, waaronder meer Mistlands-updates, dus houd dat in de gaten. We hebben je ook gedekt voor de beste Viking-games op pc als Valheim je trek in meer Scandinavische actie opwekt.

Written By
More from Max Mcgee
ECB bevestigt dat ze een BCCI-brief heeft ontvangen over het hosten van IPL 13; wacht op de reactie van de Indiase regering
IANS-foto’s De Emirates Cricket Board (ECB) heeft bevestigd dat ze de officiële...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *