Genshin Impact 3.5 introduceert zijn eigen versie van Pac-Man in een nieuwe lekgebeurtenis

Genshin Impact 3.5 introduceert zijn eigen versie van Pac-Man in een nieuwe lekgebeurtenis

dit is de laatste Genshin-effect Het lek toont een volledig onverwachte door Pac-Man geïnspireerde gebeurtenis die zou moeten komen anime-spelVolgende update. Genshin Impact-versie 3.5 Het volgende Windblume Festival begint, dus dit zou een onderdeel van dat evenement kunnen zijn. HoYoverse heeft zich met zijn evenementen in het verleden laten inspireren door andere games, maar Pac-Man is een game die niemand had verwacht.

HoYoverse geniet duidelijk van het experimenteren met verschillende stijlen van actie-in-RPG-spel, en de recente updates van de game zijn daar perfecte voorbeelden van. Genshin Impact-versie 3.2 Hij had een Fabulous Fungus Frenzy-evenement om monsters te temmen die spelers vergeleken met Pokemon, en Genshin Impact-versie 3.3 Hij introduceerde een Akitsu Kimodameshi-evenement dat een draai gaf aan Atari’s blockbuster, Breakout.

Het lek bevat beelden van verschillende binnenlocaties in Mondstadt, allemaal opgezet op een manier die Pac-Man uitschreeuwt. Kleine ballonnen bekleden de banen met grotere ballonnen erin – op dezelfde manier als Energy Balls zijn gerangschikt in Bandy Namco’s klassieke arcadespel.

We kunnen ook verschillende middelgrote ballonnen zien die Genshin’s versie van Pac-Man’s fruit kunnen zijn. Er zijn zelfs poorten aan de muren die je waarschijnlijk aan de andere kant van de kamer zullen uitspugen. Het lek bevat slechts zes screenshots, maar het zesde deel toont zes kaarten, die mogelijk een indicatie kunnen geven van het totale aantal levels dat we zullen spelen.

De screenshots zijn afkomstig van een leaker genaamd Genshin Yuban, en je kunt ze zelf bekijken in deze Reddit-onderwerp. Deze lekken zijn vaak afkomstig van spelers die deelnemen aan gesloten bèta’s en we zullen waarschijnlijk pas meer specifieke details over het evenement zien als versie 3.5 nadert.

READ  De open bèta van NVIDIA RTX Remix is ​​nu beschikbaar en een nieuw tijdperk voor het modden van pc-games begint

We zitten nog steeds in de eerste helft van Genshin Impact-versie 3.4.1om met dit jaar het Chinese nieuwe maanjaar te vieren Lantaarnritueel evenement. Er is nog ongeveer een maand te gaan voordat we officieel nieuws over versie 3.5 zien, vooral omdat HoYoverse vrij is van de klok voor de nieuwe maanjaarvakantie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *